Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek fura, ha egy 16...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fura, ha egy 16 éves lány a 26 éves testnevelés tanárjával vesztette el a szüzességét, és azóta is tart titokban a kapcsolat?

Figyelt kérdés
3 év múlva (2021 nyarán) fog érettségizni a lány. Addig nem merik felvállalni.

2018. aug. 22. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Nincs valami pszichológiai teszt, amivel kiszűrik az ilyen deviánsokat a tanári pályáról?
2018. aug. 22. 15:43
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Gáz
2018. aug. 22. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem fura. Kinek mi köze hozzá?
2018. aug. 22. 16:11
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Sok tinilány fantáziál a tornatanárával. Ők nem csak fantáziálnak egymásról. Lehet hogy más lányokat is kezelget a tanár úr szexuálisan.
2018. aug. 22. 16:19
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
A kislányt még azt mondom "megértem", mert buta szegény. De a tanár egyenesen hülye, és annak ellenére cselekszik, hogy tudja gáz amit tesz. És többszörösen is.
2018. aug. 22. 18:30
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
Pedomaci tanári pályára lépett... Akik szerint nem "gáz" azoktól majd megkérdezném, ha majd lesz egy 16 buta fruska lányuk...
2018. aug. 22. 23:14
 17/18 anonim ***** válasza:
89%

A korban nincs gáz. Ez "termèszetesnek" (idézőjelben) számít a 21.században. A gond az, hogy a tanárod és nem etikus a tanár-diák viszony. Börtönbe nem kerülhet, mert az aktusra közös beleegyezéssel került sor.

A baj az, hogy ezzel megpecsételte tanári pályafutását. Ki fogják rúgni emiatt és egy iskola se fogja foglalkoztatni.

2018. aug. 23. 15:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
En jártam par suliba es a tesi tanár mindegyikben elmebeteg állat volt. Szóval en mar semmin se csodálkozom. Egyébként az embereket senki se vizsgálja meg szerintem amikor tanárnak mennek hogy alkalmasak e. Nekem volt pszihopata tanárom is kajak azt élvezte hogy gyerekeket aláz meg es lelki terrorban tartja őket. Igaz ez nem tesi tanár volt.
2018. nov. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!