Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miután egy lány elvesztette a...

Miután egy lány elvesztette a szüzességét, mennyi idő, hogy egyáltalán érezzen vmit, mikor alakul át vizelési inger jó érzéssé? Mikor élvez el? Gondolom ez is egyénfüggő. De kíváncsi lennék a tapasztalatokra?

Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Nekem 10 hónap kellett, mire annyira összeszoktunk.

Petranova

2008. nov. 18. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt lány, aki már az első szexnél elélvezett. De olyannal is akadt dolgom, aki csak 3 hónap után tudott rendes szex közben orgazmust "produkálni".
2008. nov. 18. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajna több év volt - de nem a legjobb körülmények között veszítettem el a szüzességemet (17 évesen), egy erőszakos, bunkó alakkal, és nem volt türelmes, nem volt előtte pár hónap petting, fokozatos összeszokás, alternatív örömszerzés. Aztán egy másik pasival (19 évesen) megismertem az orgazmust orális szex által és úgy, hogy aktus közben végig kézzel izgatta a csiklómat, aztán egy következővel (22 évesen) pedig először úgy, hogy csak mozogtam a nemi szervén, de nem tette be, majd vele megtapasztaltam a hüvelyi orgazmust is, ami azóta minden pasimmal gond nélkül volt, egyes partnereim szerint talán mélyebb is az átlagnál.
2008. nov. 18. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más. Tudok olyat, akik a barátjával 8-10 hónap alatt jutottak el oda, hogy mindent csináltak, csak "azt" nem, és a csaj így már a szüzessége elvesztésekor elélvezett. De olyat is, akinek aktus közben a mai napig nem volt, "csak" orálisan.
2008. nov. 18. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak partner kérdése a dolog.

Ha rendesen összeszoktak, szeretik egymást és kiismerték egymás testét (petting, orál), utána nem lehet gond az orgazmus elérése. He alternatív módon nem sikerül kielégíteni a nőt, akkor meg nem érdemes még a szexbe belefogni.

2008. nov. 18. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a harmadik alkalomkor már sikerült
2008. nov. 20. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!