Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud olyan videót linkelni, amiben egy fiú veszíti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Csak a kiváncsiság kedvéért. :D2018. okt. 7. 10:20
1/6 anonim válasza:
Nagyon nem tudhatod, hogy most ő tényleg szűz volt e. De ha nagyon akarod talizzunk és megláthatod milyen élőben. 😅 Persze csak ha lány vagy.
2/6 Derwer válasza:
Azért ez jó eséllyel elég rövid videó lenne. Nekem pl 6sec volt az első. :D
3/6 anonim válasza:
Láttam egy jót régen.
Mia Khalifa tanított kúrni egy bénácska srácot, kis pöccsel.
Őszintén nem tudom staged volt vagy sem, de jó kis mozi volt :D
4/6 anonim válasza:
Ilyen video engem is érdekelne: fiatal gyerek szüzességét egy vagy kettő nagymellű MILF veszi el: úgy ahogy az lenni szokott: először 5 mp alatt eldurran, aztán még rárepül vagy 3-szor
miközben bénázik.
Tud valaki ilyeneket linkelni?
5/6 anonim válasza:
Jaj még egy borzasztót láttam. Két agreszzív csaj kb megerőszakol egy 18 éves szűz fiút :D
Leteperik, durván smárolnak vele, meg ilyenek.
Kegyetlen :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!