Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor vesztette el a szüzességét? És milyen volt?
Kort és nemet írjatok!
És részletesen írjátok le milyen volt nektek az első, mi volt a határ amit megtettetek ? Milyen helyszinen?
17 éves voltam, az első barátommal 3 hónap járás után. Tökéletes volt, mindketten szerelmesek voltunk, előtte már hetekig ment a pettingelés, bár így is nagyon szűk voltam és fájdalmas volt az első pár alkalom. Amúgy először misszionáriusban próbáltuk, de nem akart bemenni, aztán lovaglóban sem, végül barátom felrakott az asztalra és úgy sikerült😄
22L
Nyilván részletesen le fogom írni neked, hogy kiverhesd rá a pöcködet.
19 voltam, a srác 23. 5 hónap járás után, otthon a szobámban.
20, haverral az ő szobájában. Nem volt rossz, de nem is volt nagy durranás. A második alkalom se volt nagy szám, mert elmenni se tudott (sokat hokizott, elszokott a női testtől...), így több alkalom nem is kellett tőle. Azóta voltam mással, akivel végre élvezem is.
21L
16 voltam, iskolai táborban egy osztálytársammal, akivel pár hónapja jártam. Jó volt mindkettőnknek, szívesen emlékszem vissza. Utána még kb. egy évig jártunk.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!