Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az a 30-as pasi, aki tereli a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a 30-as pasi, aki tereli a témát, hogy mikor vesztette el a szüzességét az még most is szűz lehet?

Figyelt kérdés

Baráti társaságban szóba került a szex,majd mindenkitől megkérdezték,hogy hány évesen csókolózott először illetve,hogy hány évesen vesztette el a szüzességét.

Van egy 30-as pasi,aki elég zavarban lett a témánál és nem akarta megmondani,hogy hány évesen vesztette el a szüzességét.

Elmondása szerint nincs jelenleg barátnője.

Vajon szűz lehet vagy csak ilyen konzervatív?

2018. aug. 26. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

bármi lehet.

egyáltalán nem biztos hogy szűz.

lehet csak későn történt és azt is szégyenli, vagy lehet 18 évesen, de nem köti más orrára, esetleg így akar titokzatosnak tűnni, de lehet pont azt a hatást akarja kiváltani, hogy valaki azt gondolja még mindig szűz és akkor mint trófea meghódítja, így ölébe hullik egy punci, anélkül, hogy a kisujját kellene megmozdítania. Cseles, nem igaz?

Egyszóval egyáltalán nem biztos semmi.

2018. aug. 26. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Van olyan nő aki arra vágyik, hogy elvegye egy 30-as pasi szüzességét?
2018. aug. 26. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
Gondolom cikinek tartja, hogy későn. De az is lehet nagyon korán... mondjuk egy idősebb nővel.
2018. aug. 26. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy szűz. Vagy kellemetlen élmény. Vagy tényleg nagyon zárkózott.
2018. aug. 26. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Azt kihagytam, hogy én még évekkel az első szexuális élményem után is titkolóztam, mert azt hitték, szűz vagyok. Poén volt egy darabig, de aztán meguntam. :D
2018. aug. 26. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem köti az orrodra semmi közöd hozzá. Lehet nem tart elég intelligensnek, mert ez alapján akarod őt megítélni. Barátként ennek semmi jelentősége. De ha szexuális kapcsolatot akarsz vele, még akkor sem számít.
2018. aug. 29. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem tartozik senkire ,igaza volt a sràcnak h nem mondta el. Ez ugyanolyan privàt kérdés mint ha azt kérdezted volna hogy mennyi pénz van most a szàmlàjàn
2023. jan. 4. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!