Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki későn, mondjuk húszas évei közepén veszti el a szüzességét, annak hogyan alakul a későbbi élete? Komplexusos lesz, vagy mohó? Lesznek nehézségei? Be tudja pótolni, ami kimaradt?
Én 23 voltam.
Mohó lettem, erősen túlfűtött és fétises.
Na de abban nem vagyok biztos, hogy ez a késői kezdés miatt volt, vagy úgy alapból is ilyen voltam. Elég szélsőséges fantáziáim voltak szűzen is, szóval gyanítom, hogy gyárilag is ilyen voltam.
Minél fehérebb a papírlap annál könnyebb ráfirkálni valamit.
Azaz minél hosszabb ideig van leblokkolva és elnyomna a szexualitás, utána annál könnyebben alakulnak ki különböző fétisek.
Aki a húszas évei közepén is szűz férfi az nagy eséllyel örökre szűz marad. Kivételek vannak, kis számban.
Most a kivételekről beszélnék, akikről a kérdés szól: egy részük papucs lesz mert fogalma sincs arról hogy hogyan működik egy párkapcsolat és megpróbál mindent megadni a barátnőjének és megfelelni neki mindenben. Másik része megpróbál felnőttként viselkedni és normális párkapcsolata lesz az első barátnőjével.
Azokkal a férfiakkal van a legtöbb gond, akik még 30 éves korukban is szüzek: náluk annak az esélye, hogy normális, működő párkapcsolatuk legyen miután összejöttek egy nővel, a nullával egyenlő. A tapasztalt nők kerülik a 30 éves szűz pasikat, vagy ha nem derült ki és összejöttek eggyel, akkor hamar otthagyják őket az első szex után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!