Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki későn, mondjuk húszas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki későn, mondjuk húszas évei közepén veszti el a szüzességét, annak hogyan alakul a későbbi élete? Komplexusos lesz, vagy mohó? Lesznek nehézségei? Be tudja pótolni, ami kimaradt?

Figyelt kérdés
2018. okt. 13. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Párom 26 volt, mikor elvesztette de nem ment át tomboló üzemmódba. Pár nővel volt még, mielőtt összejöttünk és ennyi. Pedig jó pasi, csak neki ez nem volt fontos. De mi ketten sokat szexelünk, szóval nincs baj a libidójával vagy ilyesmi.
2018. okt. 14. 07:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen veszitettem el hát jangép vagyok xd
2018. okt. 15. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Én 23 voltam.

Mohó lettem, erősen túlfűtött és fétises.

Na de abban nem vagyok biztos, hogy ez a késői kezdés miatt volt, vagy úgy alapból is ilyen voltam. Elég szélsőséges fantáziáim voltak szűzen is, szóval gyanítom, hogy gyárilag is ilyen voltam.

2019. ápr. 20. 23:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Minél fehérebb a papírlap annál könnyebb ráfirkálni valamit.

Azaz minél hosszabb ideig van leblokkolva és elnyomna a szexualitás, utána annál könnyebben alakulnak ki különböző fétisek.

2019. ápr. 27. 04:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Aki a húszas évei közepén is szűz férfi az nagy eséllyel örökre szűz marad. Kivételek vannak, kis számban.

Most a kivételekről beszélnék, akikről a kérdés szól: egy részük papucs lesz mert fogalma sincs arról hogy hogyan működik egy párkapcsolat és megpróbál mindent megadni a barátnőjének és megfelelni neki mindenben. Másik része megpróbál felnőttként viselkedni és normális párkapcsolata lesz az első barátnőjével.

Azokkal a férfiakkal van a legtöbb gond, akik még 30 éves korukban is szüzek: náluk annak az esélye, hogy normális, működő párkapcsolatuk legyen miután összejöttek egy nővel, a nullával egyenlő. A tapasztalt nők kerülik a 30 éves szűz pasikat, vagy ha nem derült ki és összejöttek eggyel, akkor hamar otthagyják őket az első szex után.

2019. jún. 5. 19:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Én 25 éves korom elején vesztettem el. Azóta már volt pár, de nem sok, és minden nap szenvedek emiatt (fétiseim meg gyerekkoromtól vannak). Sosem hittem volna, hogy ennyire nehéz lesz.
2019. jún. 6. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!