Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a ti szemetekben égő ha egy fiú későn veszti el és későn lesz barátnője?
Ráadásul az első nem csupán egymaga képvisel 3,5 milliárd nőt, de nyilatkozik, irányít is a nevükben.
Buta a kérdés is, de a válasz is kritikán aluli.
F, 39
Te minden nőt ismersz, h tudd h nálunk égő e ha vki még szűz vagy sem?
Szerintem nem égő. Nincs sehol sem megírva h mikor kell elveszteni a szűzességet. Van akinek előbb összejön, van akinek később.
L
Manapság egy személy leírja, minden nő véleményét..
Szerintem nem gáz és nekem szimpatikusabb, mint egy 15 évesen már leharcolt fiú..
Ahh te vagy az 51% aki a másik kérdésnél is okoskodsz (:
Gratulálok, hogy nőknek feltett kérdésre, jobban tudod a választ. Ha olyan egyszerűek vagyunk, gondolom boldog házasságban élsz meg ilyenek. Bizonyára csak a koràbbi negatív tapasztalatod osztod meg a fiatal férfitársaidnak.
Attól függ, mi a cél. Ha mindketten szűzen házasodtok, és a nászéjszakán együtt vesztitek el, akkor az a legjobb. És persze gumi nélkül, hogy házasság után 9 hónappal jöjjön is a gyerek.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!