Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok a ti szemetekben égő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a ti szemetekben égő ha egy fiú későn veszti el és későn lesz barátnője?

Figyelt kérdés
20 év feletti fiúkra gondolok. Én 20 évesen vesztettem el, most 22 vagyok de barátnőm nem volt.
2019. márc. 20. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a szemükben az. Én 18 evesen vesztettem el, de mar akkoris rendszeresen beszoltak miatta, azota pedig ha elmondom valakinek, kinevet.
2019. márc. 20. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ráadásul az első nem csupán egymaga képvisel 3,5 milliárd nőt, de nyilatkozik, irányít is a nevükben.

Buta a kérdés is, de a válasz is kritikán aluli.

F, 39

2019. márc. 20. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Te minden nőt ismersz, h tudd h nálunk égő e ha vki még szűz vagy sem?

Szerintem nem égő. Nincs sehol sem megírva h mikor kell elveszteni a szűzességet. Van akinek előbb összejön, van akinek később.

L

2019. márc. 20. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Manapság egy személy leírja, minden nő véleményét..

Szerintem nem gáz és nekem szimpatikusabb, mint egy 15 évesen már leharcolt fiú..

2019. márc. 20. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahh te vagy az 51% aki a másik kérdésnél is okoskodsz (:

Gratulálok, hogy nőknek feltett kérdésre, jobban tudod a választ. Ha olyan egyszerűek vagyunk, gondolom boldog házasságban élsz meg ilyenek. Bizonyára csak a koràbbi negatív tapasztalatod osztod meg a fiatal férfitársaidnak.

2019. márc. 20. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a cél. Ha mindketten szűzen házasodtok, és a nászéjszakán együtt vesztitek el, akkor az a legjobb. És persze gumi nélkül, hogy házasság után 9 hónappal jöjjön is a gyerek.

28F

2019. márc. 20. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!