Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok titeked szexualisan beindít ha egy sracnak van baratnöje es flörtöl veletek?
Az egyik ismerösömtöl hallottam, hogy vannak lanyok akiknek kimondottan ez bejön.
Hany évesek vagytok,legyszi azt is írjatok hozzá.
Engem kifejezetten visszataszít.. és nem is mennék bele olyan flörtbe ami tudom hogy másnak rosszul esne mert épp azzal a személlyel van kapcsolatban. Számomra nem fér bele ez egy kapcsolatba így kissé le is nézem azokat akik így cselekednek.
18l
Biztosan vannak ilyen lányok, de hogy a nagy többséget még mindig taszítja, amikor egy foglalt pasi hajt rájuk, az is biztos!
27N
Flötről van szó!!!
Igen.
Én is flörtölök pasikkal, a férjem is flörtöl nőkkel!
Ebben nem látok kivetni valót.
És persze izgalmasabb ha tudom h foglalt a pasi. Ettöl még nem csalnám meg a férjem. Csak "szórakoztatom" magam. Jól esik az egómnak is h bejövök egy olyan férfinek aki párkapcsolatban van ( nem csak kielégületlen )
Simán a flörtölés beindít, de ha ott a másik párja is, akkor taszító.
Egyébként meg nincs az ember homlokára írva, van-e valakije, így általában tetszik.
N31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!