Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan nagyon ciki vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagyon ciki vagy titkolni való, ha egy férfinek általában nincs barátnője?

Figyelt kérdés
Esetleg nem is szexel soha.
2019. márc. 9. 09:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert nagyon rosszak lehetnek a szociális, kommunikatív képességei is. (Nem feltétlenül a családdal, legjobb barátokkal, hanem mindenki mással.

Plusz nem igaz, hogyha én 21 éves korom körül találtam a neten (angolul) anyagokat, amik segítettek megtanulnom csajozni, akkor valaki más meg ennyire képtelen volt rá, vagy nem fogadja el, hogy ezt is lehet tanulni, stb

25/F

2019. márc. 9. 09:34
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Én nem tagadom, hogy nincs barátnőm. Talán azért nincs, mert félek attól, hogy mit mondana a feleségem.
2019. márc. 9. 09:51
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Kicsit cikinek tartom, jobbára azonban csak fáj, hogy nekem nem lehet átlagos életem, amiben szerepel egy barátnő is. Egyik kollegám tudja, hogy sosem volt senkim és még nővel sem voltam, a többiek esetleg csak sejtik. Barátaim nincsenek és barátnőm sincs azon okokból kifolyólag, amiket az #1-es válaszadó írt. Nagyon rosszak a szociális képességeim, családon belül imádok beszélgetni, nyílt vagyok és felszabadult, bárhol máshol azonban akaratom ellenére zárkózott és szociálisan ügyetlen, imserkedésre képtelen. Egy csomó dolog írható az idegesség számlájára, máshol nem tudok olyan nyugodt lenni, mint otthon. F
2019. márc. 9. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Regen össze kötöttek azzal h huuu biztos meleg .. vagy agyilag zokni.

Szerintem ez nem így van

Vannak Zárkózottabb félénkebb pasik ettől még senki nem lesz homoszexuális se hülye.

Valószínűleg hatalmas léceket azaz elvárásokat tűz ki maga elé amit nem bír át ugorni e közben folyamatosan degradálja magát a média és az internet azt önti a képébe hogyha nem vagy sportos,jóképű gazdag és nincs a gatyádban XXL méret akkor nem fogsz kelleni egy nőnek se. Ha még még is akkor tuti megfog csalni a csaj valami jobb fszival..

Az évek során azt vettem észre hogy egyre hamarabb és olyan dolgokon görcsölnek már nem csak tinik hanem kisfiúk gyerekek hogy az hihetetlen . Saját maguk elé épìtenek falakat amit nem hogy lerombolnának és haladnának előre az életben hanem el kezdik erősíteni és magasabbra építeni a falat ezt a gátat ezt az elvárást. Csak azét mert a társadalomnak akarnak megfelelni. És közben elfelejtik hogy ÖNMAGUKNAK kell megfelelni. A legnagyobb életkritikus TE magad vagy. Magadnak kell hogy bizonyíts és Nem másnak/másoknak!

Boldog lehetsz csak: Fogadd el magad! Szeresd magad! Higyj Magázásban!

N

2019. márc. 9. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Higyj Magadban *
2019. márc. 9. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Gyerekek!

Fel kell emelni a kis hátsótokat,kikapcsolni a mobilnetet. Elfelejteni az új kor vívmányait!

S emberek közé menni! Kirándulni,sétálni,programot szervezni!

Mert ilyen hozzáállással a net mögött fogtok megöregedni!

Nem rinyálni kell,hanem cselekedni és mozdulni!

2019. márc. 9. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:

ez mindenben így van. a többség azt gondolja, hogy az a normális, ahogy a többség él. és aki nem úgy él mint a többség azzal biztos baj van. miközben lehet ő úgy él mint a többség és nem valami jól érzi magát.

bátran menj a saját fejed után.

de arra figyelj, hogy ne azért ne csajozz, mert gyáva vagy pedig akarnál. de csak azért mert a többség ezt csinálja nem kell neked is.

2019. márc. 9. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert mindenféle rosszat találnak ki egyesek róla emiatt...
2019. márc. 9. 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Mert az emberek 95%-a konkrétan hülyének nézi az ilyen embert. És jön a biztos hogy meleg suss kuss összebeszélés. Ezért.

(Kivéve ha az illető mondjuk pap vagy más vallási felekezet tagja.)

Mondjuk az vicc az hogy ha van valami párkapcsolatod akkor senki se feltételezi h gebasz van pedig 60%-uk válással végződik.

Az ilyeneken meg h "Mi lesz h ha neked is lesz terhes b nőd meg már csak röhögök". Mi a f....-t csináljak ezzel.

2019. márc. 11. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!