Ha valaki későn veszti el szüzességét ( lány) 27 éves kora körül bánni fogja majd a jövőben?
Az emberi élet rövid. Ebből még rövidebb a szexuálisan legaktívabb időszak, akár tetszik, akár nem. Egyszer meghalsz majd és nem leszel soha többé. A halálos ágyadon pedig eszedbe jutnak a kihagyott lehetőségek az élet minden területén és az elpazarolt idő.
Én azt is sajnálom kicsit, hogy csak 18 évesen veszítettem el a szüzességem, nem pedig 15-16 évesen.
21/F
Nem az a lényeg, hogy mikor veszíted el, hanem miután elkezdted mi mindent csinálsz.
Nem az a jó szó, hogy baj e későn elveszíteni. Nem baj. Inkább az a kérdés: kiélted magad? Van amit még kipróbálnál? stb stb
GYIK-en vigyázz a válaszokra, nagyon sok egész nap itt ülő begyepesedett, leszavazgatós emberke van itt.
Teljesen emberfüggő, nem is értem hogy tud valaki erre épkézláb választ adni. Van aki bánja, van aki nem.
Úgy érzed bánni fogod?
Én 20 évesen kezdtem a nemi életem. Fiatal koromban sok mindent másképp csináltam volna, de a nemi életem pont nem alakítottam volna át.
Lehet hogy előbb is lett volna jelentkező, csak túl válogatós vagy tapasztalatlan voltam, hogy észrevegyem... de mióta szexuális életem van azóta szép és teljes életet élek ebben is. Sok olyan dolgot megéltem a szexben is tartós kapcsolatban, amit pl. tiniként nem élhettem volna meg, mert görcsösebb voltam.
A megfelelő férfi mellett teljesedhettem ki. Igaz, vannak dolgok amiket épp egy komoly kapcsolatban nem próbálnék ki, és így nem is volt hozzá szerencsém, de nem bánom. Mert bőven volt kaland, és tapasztalat azokkal az úriemberekkel akikkel megtiszteltek azzal, hogy együtt vesztünk el a testiségben.
Nekem nem az idő és mennyiség számít, hanem a minőség. És abban nekem nem volt soha panaszom. Minden partneremmel felfedeztem új és izgalmas dolgokat. És úgy érzem semmiről nem késtem le azzal, hogy 20 évesen kezdtem.
28 N
Ha 27 évesen veszted el, ugyan úgy át fogsz menni azokon a dolgokon, mintha 15 évesen vesztetted volna el. Max egy kicsit érettebben. :) 27 évesen még olyan fiatal vagy, hogy nincs értelme azon rágódni hogy mit vesztegettél és mit nem.
Nemi életet élni nem kötelező, de érdemes, mert baromi jó és inkább később kezdje el az ember, mint soha!
Ha pedig megtörtént, egyszerűen nem kell azon rágódni, hogy elkezdhetted volna sokkal előbb is, csak élvezni kell a dolgokat.
5# Szerintem elég érdekes, hogy vannak dolgok, amiket nem csinálnál egy komoly kapcsolatban.....
(feltéve ha nincs benne megcsalás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!