Ha valaki későn veszti el szüzességét ( lány) 27 éves kora körül bánni fogja majd a jövőben?
Ha rákapsz az ízére, azért fel fogod tenni a kérdést, hogy a sok hül*eség miatt amit bemeséltek, azt miért nem dobtad ki korábban, és csináltad többet :)
27 évesen már komoly kapcsolatban élnek emberek és nem sokra rá már esküvőket tervezgetnek. Te pedig még csak nem is éltél kicsi "vadabban".
A fiatalság olyan, hogy nem jön vissza. Amit megtehetsz 20 évesen, azt k. nem szabad eldobni, mert öreg korodban keseregni fogsz, hogy miért nem éltem többet.
Szóval láss hozzá és élj amíg még van időd rá!
Én is nagyon aggódtam ezen régen, első számú probléma volt. Mostanában viszont, bár csak súlyosbodik a dolog, kevésbé izgat. Azóta a néhány élményem miatt már kevésbé rejtélyes a dolog. És szinte az az érzésem, hogy ennyi idő után nagyon át kell alakulnom fejben, hogy elkezdjek örömöt találni benne, majd ha lesz partnerem (vagy párom). Mindez működött volna tizen-22évesen, de kicsit azon aggódok, hogy amit nem használok, az elsorvadt. (nem a f@rkam)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!