Fiúk, milyen érzés elvenni egy lány szüzességét? Tovabb lent.
Kérlek válasszatok kategóriát,hogy meyik a leginkább jellemző:
1:büszkeséggel tölt el,hogy ti veszitek el neki
2:megtiszteltetés,hogy a lány nektek adja oda
3:csak a macera van vele
Előre is köszi a válaszokat! :)
1, 2
Egynek vettem el a szüzességét, de nekem elég vastag, neki meg szűk volt :/ Az első 4-5 alkalomnál óvatosan kellett csinálnom, az első kettőnél egyáltalán nem mentem el. A másik háromnál befejezte szájjal.
1 es 2 :)
De meg csak egy remeny h valakivel egyutt sikerul elveszteni..:)
Egyik se... A szüzesség elvétele, bár sokkal inkább, hogy Veled veszti el, kölcsönös odaadás, figyelem, és bizalom. Nekem a szavaid kicsit túlértékeltek. Nem azért fekszik le velem, hogy megtiszteljen vele.:/ brr, ez így rossz. Azért fekszik le velem, mert szerelmesek vagyunk egymásba, szeret engem, és az egy plusz dolog, hogy Ő még szűz. De nem változtat semmit... Ha neki ez ilyen lényeges dolog volt és szándékosan tartogatta a tökéletes partnernek, az egy picit fura is, de oké, akkor örülök annak, hogy úgy érzi én vagyok számára a tökéletes pár. De most maga az a pillanat, hogy hoppsz átszakadt, büszkeséggel? megtiszteltetéssel? Nem..:/
Attól, hogy szűz, jobban fogok rá vigyázni, maximum még az tölt el jó érzéssel, hogy ennyire bízik bennem, tudja, hogy én vigyázni fogok rá, és nem okozok neki fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!