Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen hátrányai vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hátrányai vannak annak, ha valaki későn veszti el?

Figyelt kérdés

És ha valakinek későn lesz barátja/barátnője?

Engem nagyon zavar az hogy későn vesztettem el (20 évesen), és hogy barátnőm nem volt még.

Nagyon rossz érzés, mert szerintem az a jó ha korábban kezdi az ember. Olyan 16-17 éves kora körül.

22F

2019. jan. 18. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:

én 21 voltam amikor elveszítettem, nem érzem, hogy bármi hátránya lenne

testileg-lelkileg-szellemileg meg kell érni hozzá, hiába dughatnál már 14 évesen, még messze nincs meg a megfelelő érettségi szint, persze sok tini már 12 évesen "nagyon érett"

eddig ahogy hallottam másoktól azt bánták meg, hogy fiatalon veszítették el és nem azzal akivel szerették volna

az első szexuális élményeim akkor azt hittem nekem is milyen jók, aztán rákaptam az ízére amikor lett olyan partner akivel tényleg lehetett jókat szexelni és nem csak fadarab volt

nem kell elsietni szerintem

F

2019. jan. 18. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont nem mindegy hogy 15-16 vagy 22-23 évesen bénázol az első alkalommal. Mivel első alkalommal MINDENKI bénázik. Aki nem, az hazudik.
2019. jan. 18. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Mégis milyen hátránya lenne, azon kívül, hogy idejöttök és naponta felteszitek ezt az "értelmes" kérdést.

Vagy akik 16 év alatt vesztik el, kapnak valami bónuszt amiről nem tudok, 10% kedvezmény a tescoba?

Felnőtt ember vagy, te is tudod hogy nem jelent semmit, nem sajnáltatni kell magad. Én is 20 évesen vesztettem el, későn érő voltam. De nem panaszkodtam, hanem próbáltam tenni ellene és jéé, 22 évesen lett barátnőm, most meg már házas vagyok.

Ha személyesen szerencsétlen vagy, ami megesik, akkor ott van a tucatnyi társkereső.

Lehet hogy picit nyers voltam, de attól még igaz, és gáz hogy ilyeneket kérdeztek.

2019. jan. 18. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem 25 évesen vesztettem el, és nem bánom egyáltalán. Akkorra már elég érett voltam, hogy ne görcsöljek rajta, nem fájt, volt orgazmusom, csodás volt. A partnerem nem is hitte el, hogy az volt az első, olyan flott volt minden. És nem azért vártam, mert elterveztem, csak egész addig vagy nem volt olyan, akivel lefeküdtem volna, vagy nem úgy jött ki a dolog.

Azóta sem volt rossz tapasztalatom.

34 N

2019. jan. 18. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Bárcsak 20 êvesen összejött volna.

24 voltam mikor sikerült...

2019. jan. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!