Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csajnak mennyit jelent az, hogyha a pasijuk vele veszti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Tehát a nő szüztelenít....2017. nov. 14. 21:17
1/4 anonim válasza:
Eddig 2 barátomnak vettem el én, az egyikkel azóta is együtt vagyok lassan 2 éve, én örültem neki hogy én voltam neki(k) az első, eleg türelmem is van pl szex terén.
2/4 anonim válasza:
Egyszer szeretnék én is egy szűz pasit kifogni, akitől én veszem el a szüzességét, szerintem ez egy megtisztelő dolog.
3/4 anonim válasza:
Az én páromnak én vettem el a szüzességét. Nem is az hogy megtisztelő, hanem jó érzéssel tölt el, hogy így nincsenek rosszul berögzült szokásai, én mutathatom meg neki hogy mit szeret egy nő, ráadásul szerintem ha valaki huszonévesen veszti el a szüzességét, jóval nagyobb az esélye annak hogy nem fog megcsalni. Nem tudom miért, de ő az első barátom akinél tényleg azt érzem hogy biztonságban vagyok és nem fog megcsalni :)
20/N
4/4 anonim válasza:
Nekem is el vehetnè valaki már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!