Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok képzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljátok a párotokat?
Exemmel közel 4 évig voltunk együtt, de az utolsó pár hónapban sem gondoltam arra, hogy megcsalom őt, pedig lett volna kivel... Bármennyire is eltávolodtunk egymástól, bármennyire is azt láttam, hogy őt már nem érdekli, mi van velünk, képtelen lettem volna más pasival bármit is tenni, hiába éreztem többet iránta, mint az exem iránt. Szakítottam vele, aztán alakultak a dolgok a másikkal.
N/21
Ez hülyeség h ha vkit őszintén szeretünk akkor nem tudjuk megcsalni...
Ha van egy olyan ember akit szeretünk, de a szex egy idő után ellaposodik, és nincs benne a párunk abban h új dolgokat is kipróbáljunk akkor egy idő elteltével elkezdünk azon gondolkodni h milyen jó lenne kiélni azokat a vágyakat amikben a társunk nem partner.
Ekkor jön egy olyan férfi vagy nő aki segít ebben.
Szval itt mindenki adhatja h ő soha nem tudná elképzelni... én is így voltam ezzel.
Én eltudnám képzelni sajnos vagy nem sajnos már meg is történt h megcsaltam a páromat. De emellett ugyan úgy sőt mégjobban szeretem, csak pár dolgot nagyon kiakartam próbálni amit ő nem szeretett volna.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!