Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a főnők-titkárnő helyzetet?
A munkahelyi zaklatásra vonatkozó paragrafus számát mormold halkan.
Ezek a mocskok akik visszaélnek a poziciójukkal.
Ebből hamarabb értenek.
De a munkád ettől függetlenül nincs biztonságban.
Ha akar úgy is kirúg,s ezzel ő is tisztában van.
Vagy fekszel,vagy mész.
De vigyázz mert ezek szeretnek lobbizni.
Ami annyit jelent,hogy megvárja hogy a pszichés nyomás alatt amit ő okoz.Te előbb vagy utóbb "megtörsz" és önszántadból csak hogy a munkád megmaradjon,lefekszel neki.
Én egyszerűen megoldottam
Lefeküdtem a volt főnökömmel
Nagyon bejött a pasi
Joghallgató vagyok, amikor gyakornoki munkát kerestem, én is belefutottam olyan ügyvédbe, aki háremet tartott a gyakornok lányokból.. Ezért direkt olyan helyre mentem, ahol női ügyvédek vannak, a félreértések elkerülése végett.
Ne hagyd magad, mert később csak rosszabb lesz! Állandó jelleggel túlóráztat majd, nem lesz szabid, rámegy a kapcsolatot, dróton fog rángatni! Mondj fel!
Igaza van a kollégának, az ügyvédi körökben kell nagy a sürgés-forgás az asszisztenseknél, biztos találsz másik állást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!