Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a pasi most meleg vagy impotens? Szerintetek mit csináljak, hogyan kezeljem a helyzetet?
Tobbszor találkoztunk már, joképu, vicces fiu, màr orultem hogy végre találtam egy rendes pasit. Csokoloztunk s nagyon jo volt, de az elso szexnél neki nem ált fel, s erre azt mondta hogy fáradt.
Aztán találkoztunk másnap, pettingeltunk, akkor neki felált de nem teljesen, aztán amint felvette a gumit ugy le is lankadt neki. Erre már megkérdeztem hogy minden oké? s mondta hogy igen csak most stresszel munka miatt meg ilyenek, meg hogy egy rossz korszak, de hogy oszinte nekem legyek eléggé félrebeszélésnek tunt a dolog.
Kérdeztem egy kozos ismerost hogy mit tud-e errol, s mondta hogy látta szorakozohelyeken smárolni már tobb novel is, de tényleges szexrol meg hosszu kapcsolatrol nem tud, pedis ismeri már rég ota, 5 éve kb.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? találkozzak még vele? tényleg jofej pasi, szivesen adnék neki egy másik esélyt, de aztán ha megint nem jon ossze neki az már nagyon ciki szegénynek. S nem tudok ugy csinálni amikor találkozunk mintha nem tortént volna semmi.
Tippek?
kor fuggo, hàny èves? ha mèg nem mult el 40 akkor esèlyes hogy meleg a gyerek. Vagy ami mèg jàttsza hogy az elott hogy veled szexelne pàrszor kiveri magànak, de annak meg mi èrtelme lenne?
a stressz rossz kifogàs, èn is voltam nagyon stresszes s pont akkor volt a legjobb a szex.
99%, hogy nem impotens. Minek próbálkozna lányokkal és veled is, illetve közben miért kezdene neki egyszer felállni ha meleg?
Nekem is volt már ilyen az óvszernél. Nem is egyszer. Nagyon kényelmetlen és kiszolgáltatott helyzet mikor fel kell helyezned. Mindig nagyon zavarban voltam olyankor. Ez szimplán stressz és izgulás. Erre még pluszban rájöhet amit mondtak, hogy még szűz is
Ha tenyleg olyan jo volt a csokolozas, akkor egy harmadik esély még adható neki, de utána en mar nem eroltetném a helyedben. Az már mindkettőtöknek megalázó lenne.
Nem hiába van a mondás, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Kevès az info, hàny èves a gyerek? Amit ajànlok az a 100%-os oszintesèg a rèszedrol, semmikèp ne tűnny el mert az a gyereknek nagyon para lenne.
3 opcio van szerintem:
- ha mèg fiatal, akkor szinte biztos hogy nem impotens, hogy lenne màr az? ha csak nem valami nagy drogos. :D De az lehet hogy mèg szuz/ vagy règota nem volt neki, s akkor sokat kèzimunkàzot, ilyenkor meg mindig idobe tartozik visszaàlni a pinàra, ez szemèlyes tapasztalat.
- Nem minden fiuban van meg az àllati oszton, hogy most egybol behatol a lànyba. Nagy turelmessèg kell a rèszedrol, ha tènyleg komolyan szeretnèd a kapcsolatot. Valoszino hogy csak ido kell neki, s belejon majd. Sokat pettingeljetek szex elott!
- Lehetsèges, hogy tènyleg meleg. Ilyenkor a teljes oszintesèg a nyero. Kèrdezd meg tole, mond hogy minden ok csak legyen oszinte mert ennek igy nincs èrtelme. A fiu reakcioàbol àltalàban kiderul hogy mi a helyzet.
De mondom, valszeg csak turelmesnek kell lenni.
Sztem se meleg, se impotens, csak szűz...a kettesnél a pont, fogd fel tök lazán a helyzetet, nem tudom hány éves de ha 20 fölötti és szűz, totál esélyes h nagyon ráparázott a dologra.
Dumáljatok, ne hegyezzétek ki mindenképpen a szexre. Én ha egy ilyen pasival kerülnék össze simogatnám, meg magamat is simogatnám, és beszélgetnénk addig amíg fel nem oldódna... meg nevetnék sokat, a pasim mondja ha nevetek és jó a kedvem attól mindig feláll a farka.
Próbáld ki és türelem ;)
Próbálj meg türelmes lenni vele.
Ha meleg vagy impotens lenne, akkor nem csajozna.
Te mit tettél azért hogy ez ne igy legyen, vagy jobban menjenek a dolgok???
A hülye kérdésed még jobban idegesitheti, zavarhatja.
Nekem is volt ilyen, hogy egy új csajjal semmi nem volt, 3 napig . Nekem se állt fel. Nem voltam pedig fáradt, nem voltam ideges , nem is stresszeltem. Semmi.
Egyszerűen nem lett akkor semmi. Az igaz hogy a csaj se segitett semmit, de nem is szólt be hogy MIVAN.
Ha bármit ott tőlem kérdezett volna vagy mondott volna az biztos hogy soha többet nem találkoztam volna vele.
A negyedik alkalommal meg minden ment a maga rendjén. Utána kb egy évig voltam együtt vele, szexeltünk ami belefért.
Hogy akkor ott mi volt az, azt a mai napig nem tudom , de nem is nagyon érdekel.
Rendes volt a csaj különben hogy nem szólt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!