Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok aggódni kishugotok miatt? Hogy túl korán kezdi a szexet?
Van egy húgom
18 éves vele még Női dolgokról se lehetett/lehet beszélni, se pasikról
Most van neki az első udvarlója az előtt nem volt senki neki el járni se nagyon járt el otthonról
Igazából csak attól féltem, hogy négy azt a poklot élje át mint annó én ennyi idősen.
N
Én nem aggódtam. Nem volt alapból egy hülye, már a tinédzser kora kezdetén látszott. Plusz elég fiús olaszos temperamentumú volt mindig is, egy percig se aggódtam, hogy nem tud magára vigyázni.
15-16 éves korától meg már nem is érdekelt, hogy mikor akar majd bepasizni, a saját életéről érett gondolkodással úgy dönt ahogy akar.
15 eves a hugom. A pasijat eloszor fel eve hozta fel, bemutatta a csaladnak, majd itt aludt.
Olyan ejjel 2 ora korul hallottam, enyhe agynyikorgast majd halk nyogest. Teljesen termeszetes volt szamomra a dolog, nekem 2 eve aludt itt a bnom. Nyilvan o is hallott mar ilyet tolunk.
Masnap kerdezte mi a velemenyem a sracrol?
Mondtam neki hogy ahogy hallottam, jol kenyeszteti a hugom :)
Jot nevettunm a dolgon.
Nagyon jo testverek vagyunk, mindenbe tamogatjuk egymast, nem tennek olyat ami neki rossz.
Ha o ugy erzi eljott a szexre az ido akkor rajta.
Ha rossz lesz neki, vagy hulyeseget csinal akkor nem fogja folytatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!