Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem normális dolog de kezdjek aggódni, hogy tönkremegy a kapcsolatunk és a barátom másra vágyik?
Figyelt kérdés
28 évesek vagyunk, 6 éves a kapcsolatunk. Van egy nagyon jó baráti pár akik velünk egyidősek és ők 8 éve vannak együtt. Tavaly nyáron együtt voltunk nyaralni és picit ittasan felhozódott a 4es szex szex, egymás előtt és párcserével. Belementünk de megbeszéltük, hogy csak egyszeri alkalom. Szerencsére se a baráti se a kapcsolati viszonyunk nem romlott. Viszont mostanában a barátom többször felhozta, hogy meg kéne ezt ismételni valamikor. Ez azért van mert kezd unni engem?2018. dec. 12. 10:58
1/9 Csiß válasza:
Mindenkinek jól jön egy kis vérfrissítés.Szerintem csak kicsit ki akar törni a mókuskerékből, de nem gondolom,hogy unna.
2/9 anonim válasza:
Nyaraláskor, idegen helyen, ahol nem ismernek titeket, felszabadultabbak vagyunk. Lazábban öltözünk, több mindent bevállalunk és többre vágyunk szexuálisan is. Izgató ilyenkor a négyes, akár párcserével, hozzátok hasonló érdeklődésű párral. Te is újíts valamit szexuálisan. Vegyél valami dögös ruhát, izgasd úgy, ahogy máskor nem. Hogy újra rád izguljon legjobban.
3/9 anonim válasza:
én legkésőbb 1 év után már megunok minden nőt
4/9 anonim válasza:
Minden pasi imádja hogy a megszokott puncibol egy másik idegen punciba rakhatja a farkát,ez nekik isteni érzés,nemcsoda ha pasid vágyik rá,ezt ti nők nem értitek..
nekem is ez az álmom
5/9 anonim válasza:
ez nem unalom, hanem csak fűszer
te neked nem volt izgalmas? neked nem volt jó élmény?
6/9 anonim válasza:
Nem kezd megunni vsak kell neki egy nem mindennapi alkalom
7/9 anonim válasza:
Szerintem pedig jol érzed!
Igen. Kezd téged unni. 6év után ez nem meglepő! Ez nem azt jelenti h nem szeret stb, de ha már"legálisan" lefekhet valaki mással, miért ne kívánná....
Sakan csalják meg a párjukat, mert kiakarnak zökkenni a megszokottból, valami újra vágynak mert a megszokot, az biztos és már unalmas.
8/9 anonim válasza:
Igenis kezdj el aggódni, mert legálisan akar félrekefélni. Kérdés, hogy te mit akarsz? Ha téged nem vonz, akkor ne menj bele! Ha továbbra is zaklat vele, akkor inkább szakítsatok, mert semmi értelme, hogy úgy van veled, hogy közben másra (is) vágyik.
9/9 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok ki a szerepjátékot az jól meg tudja fűszerezni a dolgokat. Pl reggel amikor felkeltek viselkefj úgy vele mintha nem is ismernéd siettesd nehogy a "párod összefusson vele" Mi van hogy egész nap szerepet játszunk,nekünk bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!