Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szoktatok aggódni szex közben, hogy terhesség lesz belőle?
Figyelt kérdés
Mi még csak 30 és 28 évesek vagyunk és én mindig aggódok emiatt.2018. júl. 7. 14:38
1/17 anonim válasza:
Nem. Pedig én tabit sem szedgetek.
2/17 anonim válasza:
Nem. Tudtunk rendesen gumit használni. Amikor fogamzásgátlót szedtem, akkor pedig betartottam a használati utasítást.
3/17 anonim válasza:
"még csak 30 és 28 évesek "
Úgy írod,mintha legalábbis nem felnőtt emberek lennétek,hanem tinik.
4/17 anonim válasza:
30 évesen ha nem komoly, akkor féljetek is, megérdemlitek :D
5/17 anonim válasza:
Nem mert szeretnék gyereket. Sajnos nincs kinek csinálni.
6/17 anonim válasza:
Csak? 😅 Ennyi idősen már simán lehetne családotok.
7/17 anonim válasza:
Jobb is ha az ilyenek nem szaporodnak.
8/17 anonim válasza:
Nem vagytok olyan fiatalok.
Vedekzzetek normálisan és akkor nem kell félni.
9/17 anonim válasza:
Most mindenki úgy ír mintha létezne 100%-os védelem. Lehet aggódni amiatt 0,5% miatt is
10/17 anonim válasza:
Mindenki tisztában van vele,hogy egyik védekezési mód sem ad 100%-os védettséget,de az,ha együtt izgulunk a kérdezővel,annak van értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!