Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Anyukámmal sosem volt túl jó a kapcsolatunk. Nem igazán beszéltunk meg semmit. Már régen nem lakok otthon,de még mindíg azt hiszi, hogy szűz vagyok és ha van egy kis időm felhívni is mindíg elmondja ezt a kis szöveget: "Kislányom a szüzességed csak a férjednek adhatod! Ne használd a szexet saját tested örömére és egy férfi kielégülésére. Majd szexeltek ha gyereket akartok! De addig még rengeteg idő van." Eléggé régimódi és kicsit félek is tőle. Mert terhes vagyok. És joga van tudni ,hogy unokája lesz. De egyszerűen nem merem neki elmondani,mert félek hogy megaláz és a picivel nem fog foglalkozni semmit és meg sem akarja ismerni.
Szóval hogyan mondjam el neki hogy nagymama lesz?!
Simán, higgadtan, egyenesen...
Az, ha ő elzárkózik az unokájától , legyen az ő baja, de nem fog, mégha először " ki is akadna", hamar megbékél majd és imádni fogja a kicsit.
Lehet, hogy eleinte nehéz lesz, és nem fogja megérteni, de idővel biztosan meg fog békélni, a pici-szép kisunokája miatt !
De ez is csak az én véleményem, az alapján, amit róla olvastam.
Nem szabad senkit elítélni, ő ilyen, de akkor is az édesanyád, és ezt tisztelni kell. Ne stresszelj, próbálj nyugodt lenni, neked most alapvetőleg is erre van most szükséged a várandósság miatt.
Remélem nem lesznek problémáitok !
Boldog és egészségben teli baba várást kívánok ! ❤️
Amikor legközelebb beszéltek, és odáig jut, hogy "Majd szexeltek ha gyereket akartok! De addig még rengeteg idő van.", akkor vágj közbe: -Anya, már eljött az idő, gyereket akartunk, és már terhes is vagyok.
Az biztos, hogy erre lesz egy kis csend, de a többi majd alakul. Ha az jön elő, hogy férjhez is mentél-e, arra jó válasz lehet, hogy ugyanúgy vagyunk, mintha a felesége lennék, de még nem házasodtunk össze.
A nagymamák el szoktak olvadni az unokájuktól, reméljük, hogy ő is.
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettek :D
Persze az apukáját nagyon is jól ismeri még kiskori barátom amiből szerelem lett szóval már lassan 9 éve leszünk együtt. És természetesen nem hátrált meg annak hallatán, hogy apa lesz. Először az arcából ítélve kb lepöröghetett előtte az élete. Aztán pár pillanat elteltével meg még örült is neki. Felkapott es forgatott. Most úgy bánik velem mint egy hímestojással. Anyum eleinte ezt sem támogatta, de megígértem neki hogy majd ha osszehágasodtunk lefekszem vele. Noss szerintem nem kell magyarázni ,hogy nem így lett.
Remélem hogy tényleg szeretni fogja..legalábbis idővel. Oké nem volt tervben hogy 23 évesen teherbeesek, de most megtőrtént és nem szeretném elvetetni.semmi keppen.😏
Hogy csúszott be? Részeg gumi nélküli kefélés, vagy nem rántotta ki időben?
Esetlet nem volt pénz a havi antibébire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!