Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim jóval idősebb nálam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim jóval idősebb nálam, hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
18 L vagyok és a barátom 42 éves. Nagyon, nagyon szeretem és már nem tudjuk titokban tartani a dolgot. A helyzet ott bonyolódik, hogy a szüleim ismerik az illetőt és nincsenek jó véleménnyel róla? Mit mondhatnék, hogy ne ítéljenek el miatta? Nem akarok csalódást okozni a szüleimnek, hiszen nagyon szeretem őket, de az érzelmeimnek nem tudok parancsolni. Félek, hogyha elmondanám, akkor soha többet nem beszélnének velem. Ezért szeretném ezt nekik valahogy úgy elmondani, hogy ne ítéljenek el miatta és ehhez szeretnék tippeket kérni.
2018. ápr. 21. 21:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
Mondd meg nekik hogy beakarod mutatni a 2. faterodat.
2018. ápr. 21. 21:06
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
apád is lehetne. nézd ha ahhoz nagy lány vagy hogy egy apád korú falloszán pattogj akkor ahhoz is legyél felnőtt h anyádék elé állsz hogy anyu Apu Pista bácsi a párom azt csók. ha lazábbak akkor nem fognak szólni itt ha nem lehet kitérnek a hitükből de idővel , megszokják és elfogadják ennyi,
2018. ápr. 21. 21:07
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Mondd nekik azt,hogy ő korosztályuk jól megértik majd egymást,nosztalgiázhatnak egy pohár bor mellett esténként.Ha unokájuk születik nem csak apja hanem nagyapja is lesz egyben a párod.Tuti boldogok lesznek.:)
2018. ápr. 21. 21:10
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg nyíltan, kertelés nélkül, amikor alkalom adódik rá otthon
2018. ápr. 21. 21:10
 5/22 anonim ***** válasza:
96%

Kezdd ugy, hogy anya, apa, kepzeljetek, összejöttem Brad Pittel.

Na jo nem is, ő idős lenne hozzam. Egy Pittnél 12 evvel fiatalabb férfivel.

Igy mar nem is olyan félelmetes ugye?

2018. ápr. 21. 21:11
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleid már eleve nem kedvelik, akkor baj van.
2018. ápr. 21. 21:13
 7/22 anonim ***** válasza:
30%
ezt sehogy,sohasem fogadják el,választanod kell pasid vagy szüleid.
2018. ápr. 21. 21:51
 8/22 anonim ***** válasza:
68%
Ne mutasd be. Úgysem maradsz vele örökre. Biztosra veszem az első szerelmed.. hazaviszed apádhoz, még kap is egyet.. legalább is ha az én lányom hazahozna valakit, aki idősebb nálam, én ezt tenném.. bár nem hozna haza, mert nem ilyen hülye.
2018. ápr. 21. 22:03
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

Ne mutasd be nekik, teljesen felesleges. Úgysem fog sokáig tartani ez a szerelem, inkább próbáljátok titokban tartani, nem olyan nehéz, nem kell fűnek-fának tudnia róla.

Nem rosszindulatból mondom, hidd el. Nekem is mindig az idősebb férfiak tetszettek, szóval megértem, hogy miért vonz. De 18 éves vagy, most van egy fellángolásod, lehet, hogy egy félév múlva már nevetni fogsz az egészen. Addig meg felesleges traumatizálni a családod, pláne mert jogilag már felnőtt vagy, tehát semmi közük hozzá.

2018. ápr. 21. 22:51
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
Úgyse működik ez a kapcsolat,ha ez egyáltalán igaz.
2018. ápr. 21. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!