Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim jóval idősebb nálam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim jóval idősebb nálam, hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
18 L vagyok és a barátom 42 éves. Nagyon, nagyon szeretem és már nem tudjuk titokban tartani a dolgot. A helyzet ott bonyolódik, hogy a szüleim ismerik az illetőt és nincsenek jó véleménnyel róla? Mit mondhatnék, hogy ne ítéljenek el miatta? Nem akarok csalódást okozni a szüleimnek, hiszen nagyon szeretem őket, de az érzelmeimnek nem tudok parancsolni. Félek, hogyha elmondanám, akkor soha többet nem beszélnének velem. Ezért szeretném ezt nekik valahogy úgy elmondani, hogy ne ítéljenek el miatta és ehhez szeretnék tippeket kérni.
2018. ápr. 21. 21:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
Legyél gyakorlatias. Ha elég vastag a pénztárcája akkor jó party, ha nem úgyis elhúny végelgyengülésben melletted mielőtt a gyereketek felnőtté érik és választhatsz új pasit magadnak.. De ha nem akkor jól kereső szakmát kell választanod.
2018. ápr. 22. 00:30
 12/22 anonim ***** válasza:
47%

"Úgyse működik ez a kapcsolat,ha ez egyáltalán igaz."

Mennyi irigy k0cs0g jár ide!

Nehéz lesz, de hajrá!

2018. ápr. 22. 08:20
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha a barátodnak már van egy olyan idős lánya mint te, akkor őt bemutathatnád az apádnak (ha fia van akkor az anyádnak) és akkor könnyebben fogják venni a dolgot ha így ők is belekerülnek a buliba.. :))
2018. ápr. 22. 12:10
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg kissé nehéz majd évek múlva elmagyarázni az utódoknak a családfát: pl: "A férjem lányának fiával nekem közös apám volt.."

Persze nem muszáj férjhezmenni, lehetsz régiesen szólva ágyas is (főleg ha a pasid már titokban nős), ezzel vissza is kanyarodtunk a vastag pénztárcához..

2018. ápr. 22. 14:21
 15/22 anonim ***** válasza:
12, hú de igazad van, annyira irigy vagyok hallod.. tiszta gáz. 23 éves vagyok, 21 éves a barátnőm, nekem mégis egy egy éves kellene, hogy azért legyen már korkülönbség.. de hülye vagy bázeg.
2018. ápr. 22. 14:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem titokban nős, hanem tudok róla. De ő is el akarja mondani. Viszont félek, hogy soha többet nem jöhetnék utánna haza.
2018. ápr. 23. 22:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy még nős is? :D Ultra gáz.
2018. ápr. 23. 22:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyéb extra? A végén még kiderül hogy alkoholista és munkanélküli is..? Vagy te lennél a feleségén kívül a 3. barátnője.. Ez így nagyon gáz.
2018. ápr. 24. 00:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a szüleid rákérdeznek hogy miért kezdesz elhízni, akkor megnyugtatod őket hogy semmi gond csak terhes vagyok..
2018. ápr. 29. 23:27
 20/22 anonim válasza:
Én is 18 éves vagyok és a barátom 30, aki szerint ez nem működhet, azt ki kell ábrándítanom, mivel már 2 éve együtt vagyunk.:) A szüleim meglehetősen jól fogadták, sőt nagyon szeretik.
2018. máj. 17. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!