Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismamák! Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
39. hét végén járok, második terhesség em. Szerdán voltam dokinál aki szerint 1cm-re nyitva vagyok! Ilyenkor mehet a normális és/vagy az anális szex (persze gumival)? Vannak jósló fájásaim de nem vészes és aranyerem sincs és nem is volt soha bár tudom hogy az anális szex előhozhatja! Szerintetek?2018. jún. 29. 18:02
1/4 anonim válasza:
Anális szexet kismamának kerülnie kell még gumival is
Vaginális szex. Csak akkor lehet ha a doki rá bolintott
Egyébként nem
Kitartást könnyü szülést
24N
2/4 anonim válasza:
Nehéz már kibírni azt az egy hetet...
3/4 anonim válasza:
Utolso nem 1 hétről van szó
Mi végig szexeltük a terhességet
Az a szülés utáni 6-8 hét volt pokol
Attol h terhes valaki nem kell le mondani a szexről
4/4 A kérdező kommentje:
Engem nem tiltott el az orvos hiába az az 1 hét... Egész terhesség alatt együtt voltunk nem volt gond. Szeretném még kiélvezni ezeket a heteket/napokat apukával, azért kérdeztem! Utána ott a 6 hét nyilván nem csináljuk. Köszönöm a válaszokat :)
2018. jún. 29. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!