Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnék, de a barátom nem bírja a tempót, hogyan oldjuk meg?
Ő vette el a szüzességem nemrég és jó vele a szex,de én eléggé rákaptam a dologra és mindenfélét kipróbálnék, meg sokszor is kívánom. De a barátom csak napi 2-t bír.
Hogy élvezkedjek így rajta? Legszívesebben egész éjjel dugnék,vagy naponta 3-4 alkalommal.
Néha poénból mondom neki,hogy nyugi, pár év és már megfogni se akarom majd,úgyhogy vágjon csak alám,de elvigyorogja.
Szóval a lényeg,hogy én többször szeretném és többféleképpen,de nem bírja a tempót.
25L 36 F
" egy ere teljében levő, 36 éves férfi nehogy már ne bírjon el egy felavatott szűz nővel...röhej.. "
Nem, ez nem röhej. Nem vagyunk egyformák. Valaki bírja naponta 5x, valaki meg hetente 1x kívánja csak. Én napi 2x se bírnám, pedig fiatalabb vagyok Nálad. Az emberek különbözőek. :) Mint ahogy vannak lányok, akiknek elég kevesebb, vagy még Nálad is többet kívánnak. Nem passzoltok teljesen, de lehetett volna rosszabb is. Vannak bőven, akik a kettőt sem bírják.
Nem tudom hogy jön össze a munka a fáradtsággal.
10-12 óra iparos meló után többen is még edzeni járunk és többségük hazaérve akinek asszonya van még "falra teszi az asszonyt".
Van egy 54 éves üveges aki most is úgy néz ki mint a terminátor és harapja a vasat este hazaérve is.
Melónak semmi köze az állóképességhez, ahhoz az életvitelnek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!