Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is igazságtalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igazságtalan hogy a lányok akkor szexelnek amikor akarnak a fiúknak meg nagyon meg kell küzdeniük hogy lányhoz jussanak?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok az a nagydumás, vagány, emiatt nekem rohadt nehéz. Eddig csak 2 lányt sikerült az ágyamba hozni. Barátnőm persze sosem volt.
2019. febr. 9. 13:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Igen, igazságtalan.
2019. febr. 9. 13:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Igényfüggő.

Nem szexelek akkor, amikor akarok. Nincs igényem mindenféle random alakkal lefeküdni. Szerelmes szeretkezésre van igényem, az meg nincs minden bokorban.

2019. febr. 9. 13:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem igazságtanal mert ha mi akkor szexelünk amikor akarunk, és sok fiú volt már az életünkbe az egyáltalán nem számít pozitívumnak egy értelmes kapcsolatot kereső férfi szemében sem. Ellenben ha egy férfi sok lánnyal volt az sokkal kevésbé érdekfeszítő és elítélendő, szinte dicsőség. Pedig egy nő ugyanúgy vágyhat az együttlétre mint a férfiak. Ezért egyáltalán nem tartom igazságtalannak, egy-egy.
2019. febr. 9. 13:45
 4/13 anonim ***** válasza:
36%

Miért kellene annak lennie! Az erősebb kutya kutyálkodik.

Ha valakiben nincs annyi kurázsi, hogy odamenjen egy lányhoz, hogy szia, hazakisérhetlek? Akkor az nem fog szaporodni. 1000 év múlva már alig lesz olyan aki nem fog odamenni!

2019. febr. 9. 13:46
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Egy kicsit igazságtalanság mert tényleg ha egy csak akar szexelni már aznap 10 pasit tud találni aki kefélne vele. Míg egy pasinak általában több idő és energia kell arra hogy összejöjjön valami.
2019. febr. 9. 13:48
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 4-es.

Ha ma egy srác ezzel a szöveggel àllít oda egy lányhoz, azt úgy kiröhögik, mint a huzat.

2019. febr. 9. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 Nyilván szimbolikusan értette, nem esett le? De egy ügyes pasas feltalálja magát egy ilyen egyszerű helyzetben is, minthogy hogyan kísérje el a lányt.
2019. febr. 9. 13:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Akinek van tehetsége hozzá, az meg tudja tenni, de akinek nincsenek, azok mit csináljanak?

2019. febr. 9. 14:27
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Fiúk és most mit csináljunk emiatt? Nővesszünk kukit vagy mi? Szerintem inkább akkor menstruáljatok meg ilyenek akkor. Nekem se tetszik h nektek ott a himbi limbi de nem ti szültök, menstruáltok meg tartájtok vissza akár órákig a pisilést mert nem tudunk állva egy slicc lehúzással pisilni. Aki emiatt nyafog h nem tud csajozni az férfi jelzőt se érdemel. Nem kis tinik vagytok. Nem kell nagydumásnak lenni de ha akartok valamit akkor tegyetek érte és ne hisztizzetek. 22/L
2019. febr. 9. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

9:

Igazad van. De a kezdeményezés nem elég. Szórakoztatónak kell lennünk, ehhez kell a jó beszélőke.

2019. febr. 9. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!