Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar az a tudat, hogy a szüleink is szexelnek?
Figyelt kérdés
nem rossz érzés erre gondolni ?2019. febr. 5. 15:08
1/10 anonim válasza:
Engem meg mindig kihagynak... :(
4/10 anonim válasza:
Nem, anyukammal fiatalabb koromban mindig megbeszéltük a szexuális elmenyunket.
5/10 anonim válasza:
A te szüleid az én szüleimmel!? 😱
6/10 anonim válasza:
Miért kene ennek zavarnia? Akkor jobban zavarna ha az ellenkezője lenne
7/10 anonim válasza:
Nos, a szüleim elvàltak, és jobban örültem volna, hogyha apám anyámmal szexelt volna, mint az új feleségével, akit tökre nem bírok. Amúgy meg dehogyis. Pont szépnek szoktam gondolni, hogy én azért vagyok most itt, mert a szüleim jól érezték magaukat együtt, és az anyukám termékeny volt.
8/10 anonim válasza:
Ez nekik pont ugyanannyira természetes dolog mint neked az, hogy szexelsz, amúgy is, ha nem szexelnének, most te se lennél a világon, ez az élet rendje, ideje végre kicsit felnőnöd és túl lépni ezen.
9/10 anonim válasza:
Nem. Bennünket nem zavar. Téged miért?
10/10 anonim válasza:
Nagyon zavar, gondolom a köztünk lévő szülő-gyerek kapcsolat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!