Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnék, de a barátom nem bírja a tempót, hogyan oldjuk meg?
Ő vette el a szüzességem nemrég és jó vele a szex,de én eléggé rákaptam a dologra és mindenfélét kipróbálnék, meg sokszor is kívánom. De a barátom csak napi 2-t bír.
Hogy élvezkedjek így rajta? Legszívesebben egész éjjel dugnék,vagy naponta 3-4 alkalommal.
Néha poénból mondom neki,hogy nyugi, pár év és már megfogni se akarom majd,úgyhogy vágjon csak alám,de elvigyorogja.
Szóval a lényeg,hogy én többször szeretném és többféleképpen,de nem bírja a tempót.
25L 36 F
aki nem tud olvasni,annak a kérdés újra itt van.
A személyiségelemzést pedig futtassák le a saját kapcsolatukban,bár ilyen egyszerű emberekkel kevesen állnak le. Köszöntem. :
Szexelnék, de a barátom nem bírja a tempót, hogyan oldjuk meg?
Ő vette el a szüzességem nemrég és jó vele a szex,de én eléggé rákaptam a dologra és mindenfélét kipróbálnék, meg sokszor is kívánom. De a barátom csak napi 2-t bír.
Hogy élvezkedjek így rajta? Legszívesebben egész éjjel dugnék,vagy naponta 3-4 alkalommal.
Néha poénból mondom neki,hogy nyugi, pár év és már megfogni se akarom majd,úgyhogy vágjon csak alám,de elvigyorogja.
Szóval a lényeg,hogy én többször szeretném és többféleképpen,de nem bírja a tempót.
"murciak",a főbirka itt hörög több kommenten keresztül,de megvárjuk, míg elunja magát.Csipkedd magad,mert még sok birka várja,hogy szóhoz juthasson.Várjuk,hogy legyen valami programod,ne csak arctalanul gépeld a frusztrációdat,miközben másnap korán kell kezdeni a gyártósoron. Lassan csicsika van.
Én is elköszönök,mert egyrészt már nem érdekel a kérdés,másrészt én például dolgozom.Aki pedig 8-10 órás munka után annyira fáradt,hogy megterhelő a szex,annak javaslom,hogy tanuljon és akkor nem a bányában kell húzni az igát.Vannak ennél kevésbé megterhelő munkakörök is :)
Jó éjt.
Szerintem hagyjuk. Valószínűleg titkárnő vagy felszopó.
Képzeld,nincs nehéz fizikai munkám mégis elfáradok. Akárhány embert ismerek,fizikai és szellemi munkásokat is,mindenki elfárad. De te valószínűleg se az agyad se a kezed nem használod,nincs ami elfáradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!