Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelnék, de a barátom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnék, de a barátom nem bírja a tempót, hogyan oldjuk meg?

Figyelt kérdés

Ő vette el a szüzességem nemrég és jó vele a szex,de én eléggé rákaptam a dologra és mindenfélét kipróbálnék, meg sokszor is kívánom. De a barátom csak napi 2-t bír.

Hogy élvezkedjek így rajta? Legszívesebben egész éjjel dugnék,vagy naponta 3-4 alkalommal.

Néha poénból mondom neki,hogy nyugi, pár év és már megfogni se akarom majd,úgyhogy vágjon csak alám,de elvigyorogja.

Szóval a lényeg,hogy én többször szeretném és többféleképpen,de nem bírja a tempót.

25L 36 F

2019. febr. 14. 21:33
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
58%
Azėrt nem ėrtik a birkák,ahogy te nevezed embertársaidat mûvelt lėnyhez illõen,mert levetted a kolompot a nyakadbòl fõbirka.
2019. febr. 14. 22:16
 32/47 A kérdező kommentje:

aki nem tud olvasni,annak a kérdés újra itt van.

A személyiségelemzést pedig futtassák le a saját kapcsolatukban,bár ilyen egyszerű emberekkel kevesen állnak le. Köszöntem. :

Szexelnék, de a barátom nem bírja a tempót, hogyan oldjuk meg?

Ő vette el a szüzességem nemrég és jó vele a szex,de én eléggé rákaptam a dologra és mindenfélét kipróbálnék, meg sokszor is kívánom. De a barátom csak napi 2-t bír.

Hogy élvezkedjek így rajta? Legszívesebben egész éjjel dugnék,vagy naponta 3-4 alkalommal.

Néha poénból mondom neki,hogy nyugi, pár év és már megfogni se akarom majd,úgyhogy vágjon csak alám,de elvigyorogja.

Szóval a lényeg,hogy én többször szeretném és többféleképpen,de nem bírja a tempót.

2019. febr. 14. 22:18
 33/47 Bummer ***** válasza:
#30 Gondolatmeneted alapján akkor az a meglett férfi is megéri a pénzét amelyik csak azért keres egy bármilyen húszon közepi szűz nőt hogy végre a nagybetűs férfi legyen, eléri hogy neki feküdjön hanyatt de 3 héttel később már nem bejövős a buli.
2019. febr. 14. 22:22
 34/47 anonim ***** válasza:
Köszönjük hogy leereszkedtėl halandòk közė,eztel a nagyon ėrtelmes kėrdėseddel.Nemis ėrtem mit keres egy ilyen fenomėn a "birkák"között?
2019. febr. 14. 22:23
 35/47 Eric Griffin ***** válasza:
Te most komolyan bemásoltad újra a kérdésed?! Sírok.. nem akarlak megbántani, de ebből a pár hozzászólásodból nagyon lejön, hogy veled baromira nem lehet egyszerű az együttélés. Szóval inkább adj hálát a pasidnak és a sorsnak is, hogy megkapod a napi kettőt!
2019. febr. 14. 22:23
 36/47 A kérdező kommentje:

"murciak",a főbirka itt hörög több kommenten keresztül,de megvárjuk, míg elunja magát.Csipkedd magad,mert még sok birka várja,hogy szóhoz juthasson.Várjuk,hogy legyen valami programod,ne csak arctalanul gépeld a frusztrációdat,miközben másnap korán kell kezdeni a gyártósoron. Lassan csicsika van.

Én is elköszönök,mert egyrészt már nem érdekel a kérdés,másrészt én például dolgozom.Aki pedig 8-10 órás munka után annyira fáradt,hogy megterhelő a szex,annak javaslom,hogy tanuljon és akkor nem a bányában kell húzni az igát.Vannak ennél kevésbé megterhelő munkakörök is :)

Jó éjt.

2019. febr. 14. 22:26
 37/47 anonim ***** válasza:
Akkor még egyszer,gyengébbek kedvéért: AKKOR KERESS EGY VELED EGYIDŐS MILLIOMOS (hogy ne kelljen dolgoznia és ráérjen) KANT AKI NAPONTA 10X IS MEGRAK ÉS SEMMI DOLGA AZ ÉLETBEN CSAK HOGY KÉSZENLÉTBEN ÁLLJON REGGELTŐL ESTIG AMIKOR TE MEGNYIKKANSZ. Egy 36 éves férfi már elfárad a mindennapokban. Tetszik nemtetszik ez van,ő ennyit tud,kell nem kell,lehet máshoz menni de nem érdemli meg a sértegetést akkor sem,napi 2 az átlaghoz képest igenis sok,inkább a heti 2 az átlag.Képzelem milyen minőségi szex lehet ha minden nap kell belőle 3-4. Senki nem mondta még hogy nem a mennyiség hanem a minőség számít? Lehet napi 1 nagyon jó is meg 10 5perces reszelés ami semmit nem ér de legalább sok.
2019. febr. 14. 22:27
 38/47 Boszorkány_ ***** válasza:
Aki előszörre nem tudta elolvasni az másodszorra sem tudja majd szóval értelme nem sok van hogy újból bemásoltad. Kezdesz átmenni elég primitívbe szóval szerintem hagyd magad mögött ezt a kérdést, még mielőtt tovább ásnád magad a kommentjeiddel.
2019. febr. 14. 22:28
 39/47 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjuk. Valószínűleg titkárnő vagy felszopó.

Képzeld,nincs nehéz fizikai munkám mégis elfáradok. Akárhány embert ismerek,fizikai és szellemi munkásokat is,mindenki elfárad. De te valószínűleg se az agyad se a kezed nem használod,nincs ami elfáradjon.

2019. febr. 14. 22:29
 40/47 anonim ***** válasza:
Nagyon hálásak vagyunk neked,hogy ma már nem teszel fel ehhez hasonlò ėrtelmes kėrdėsedet..Aludni? Már meg volt a mai 7 numera?
2019. febr. 14. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!