Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnék, de a barátom nem bírja a tempót, hogyan oldjuk meg?
Ő vette el a szüzességem nemrég és jó vele a szex,de én eléggé rákaptam a dologra és mindenfélét kipróbálnék, meg sokszor is kívánom. De a barátom csak napi 2-t bír.
Hogy élvezkedjek így rajta? Legszívesebben egész éjjel dugnék,vagy naponta 3-4 alkalommal.
Néha poénból mondom neki,hogy nyugi, pár év és már megfogni se akarom majd,úgyhogy vágjon csak alám,de elvigyorogja.
Szóval a lényeg,hogy én többször szeretném és többféleképpen,de nem bírja a tempót.
25L 36 F
6-os:
nem a kielégülést kívánom, hanem a farkát.
A testét. A lüktetését. És mivel nekem ez még új dolog,így persze, hogy kívánom az új élményeket.
Maszti kell a halálnak. Unalmas és sz*r.
Farka kell.
7-es:
rajtad úgy néz ki,egyik szín sem segít,ugyanis nem sikerült a kérdést felfogni.Nem szexhiányról van szó.
Ezért pedig neked nem színeket kellene látnod,hanem csillagokat a seggbe rúgásod után,vagy miután belehúzták a fejedet a borsófőzelékbe. Édes bogaram :)))
Nem kívánja mindenki hatszor a szexet egy nap, ebbe törődj bele. "Maszti szar"- hát pedig sok más választásod nincs ha nem akar veled egész nap szexelni.
De igazad van, ez majd el fog múlni! Idő kérdése.
Ezzel sajna nem tudsz mit kezdeni. A pasid napi kettőt bír se többet se kevesebbet.
Egy jó tanács legközelebb ilyet ne mondj neki h "nyugi még pár év és már megfogni sem akarom majd" ez eléggé bántó. Képzeld csak a helyébe magad, h neked ez h esne.
Ha ennyire kívánod a szexet, de a pasid nem bírja akkor vagy elfogadod ezt, vagy ha nagyon nem megy akkor nézz más pasi után.
De ne hozzd fel a pasidnak ezt mindig h te többet akarod, de ő nem képes a kívánságodat teljesíteni, mert ez lelombozó lehet.
L
" Cicavirág,két diplomám van,most csinálom a harmadikat."
Hoppsz.És akkor mindezek ellenére vagy ilyen csökkent szellemi képességű? Le a kalappal a tanáraid előtt!
Cicavirágnak akkor még sok dolga lesz,hogy ne röhögjék körbe.Sok sikert a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!