Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelnék, de a barátom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnék, de a barátom nem bírja a tempót, hogyan oldjuk meg?

Figyelt kérdés

Ő vette el a szüzességem nemrég és jó vele a szex,de én eléggé rákaptam a dologra és mindenfélét kipróbálnék, meg sokszor is kívánom. De a barátom csak napi 2-t bír.

Hogy élvezkedjek így rajta? Legszívesebben egész éjjel dugnék,vagy naponta 3-4 alkalommal.

Néha poénból mondom neki,hogy nyugi, pár év és már megfogni se akarom majd,úgyhogy vágjon csak alám,de elvigyorogja.

Szóval a lényeg,hogy én többször szeretném és többféleképpen,de nem bírja a tempót.

25L 36 F

2019. febr. 14. 21:33
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

6-os:

nem a kielégülést kívánom, hanem a farkát.

A testét. A lüktetését. És mivel nekem ez még új dolog,így persze, hogy kívánom az új élményeket.

Maszti kell a halálnak. Unalmas és sz*r.

Farka kell.

2019. febr. 14. 21:54
 12/47 anonim ***** válasza:
19%
Cicavirág,két diplomám van,most csinálom a harmadikat. Az érettségim már jó 10 éve megvan. De nice try. Ebben a kategóriában azért nem mindenki tizenéves ám.Továbbra is áll,ne sértegesd annak a faroknak a gazdáját amibe naponta 5x akarsz belepattani,mert nagyon gyorsan egyszer sem lesz abból a kettőből is ha magára veszi, és igaza lesz.
2019. febr. 14. 21:56
 13/47 A kérdező kommentje:

7-es:

rajtad úgy néz ki,egyik szín sem segít,ugyanis nem sikerült a kérdést felfogni.Nem szexhiányról van szó.

Ezért pedig neked nem színeket kellene látnod,hanem csillagokat a seggbe rúgásod után,vagy miután belehúzták a fejedet a borsófőzelékbe. Édes bogaram :)))

2019. febr. 14. 21:57
 14/47 Boszorkány_ ***** válasza:

Nem kívánja mindenki hatszor a szexet egy nap, ebbe törődj bele. "Maszti szar"- hát pedig sok más választásod nincs ha nem akar veled egész nap szexelni.

De igazad van, ez majd el fog múlni! Idő kérdése.

2019. febr. 14. 21:58
 15/47 anonim ***** válasza:

Ezzel sajna nem tudsz mit kezdeni. A pasid napi kettőt bír se többet se kevesebbet.

Egy jó tanács legközelebb ilyet ne mondj neki h "nyugi még pár év és már megfogni sem akarom majd" ez eléggé bántó. Képzeld csak a helyébe magad, h neked ez h esne.

Ha ennyire kívánod a szexet, de a pasid nem bírja akkor vagy elfogadod ezt, vagy ha nagyon nem megy akkor nézz más pasi után.

De ne hozzd fel a pasidnak ezt mindig h te többet akarod, de ő nem képes a kívánságodat teljesíteni, mert ez lelombozó lehet.

L

2019. febr. 14. 22:00
 16/47 A kérdező kommentje:

" Cicavirág,két diplomám van,most csinálom a harmadikat."

Hoppsz.És akkor mindezek ellenére vagy ilyen csökkent szellemi képességű? Le a kalappal a tanáraid előtt!

Cicavirágnak akkor még sok dolga lesz,hogy ne röhögjék körbe.Sok sikert a továbbiakban.

2019. febr. 14. 22:01
 17/47 anonim ***** válasza:
Velem annyit szexelhetnél amennyi jól esik, én bírom. Volt egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szeretkeztünk. Fantasztikus volt. Estére már SMS-ben ismétlést kért minél hamarább!
2019. febr. 14. 22:01
 18/47 anonim ***** válasza:
Kėrdezô ėn az intelligenciáddal nem dicsekednėk a helyedbe..Gondolom azzal a tanult fejecskėddel rájössz miėrt?! Ilyen nem kėrdeznek full intelligens emberek,mint te.
2019. febr. 14. 22:02
 19/47 anonim ***** válasza:
Egyébként meg irigylem hogy ennyi időtök van,azt sem tudod mit kezdj magaddal,és nem is alszol mert egész éjjel szexelnél. Biztos egyikőtök se dolgozik és egész nap van időtök dugni reggeltől estig,hétközben is,minden nap. Mondjuk valószínűbb,hogy ő dolgozik és hullafáradt,este pedig aludni szeretne,de mellé még a nimfomán csaját (aki egész nap otthon unatkozik) is kezelgetnie kéne napi 3-4x és nyilván nem bírja mert nem 20 éves.
2019. febr. 14. 22:02
 20/47 A kérdező kommentje:
Azt még megérteném,ha már évek óta szexelnék és úgy lenne kevés. De én 3 hete még szűz voltam. Nyilván kívánom a farkat....az lenne a fura, ha heti 3-4 elég lenne,mint a bejáratott nőknél,hosszú kapcsolatban.
2019. febr. 14. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!