Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha ilyen erotikus viccekkel szivat egy barátom, az mit jelent?
Van egy 15 évvel idősebb férfi, akivel több éve nagyon jóban vagyok munkakapcsolat miatt. Nagyon kedves amúgy meg sosem bánt meg semmivel, de néha bedob ilyen "kérdéseket", hogy az új munkahelyemen erotikus masszázst vállalok-e meg hasonlók (tudja, hogy nem sértődök meg).
Ez azt jelenti, hogy bejövök neki, vagy ennyiből még ne gondoljak ilyesmire?
Azt, hogy valamit reagálni kellene, nem csak nézni ki a fejedből.
Ha nem tetszik akkor húzd a szád, ha meg benne lennél a játékban emeld a tétet.
Tényleg joggal merül fel a kérdés:
Hány éves vagy lelkem?
Köszönöm a válaszokat!
Ok én értem, csak gondoltam, biztosan csak unatkozik, és azért szórakozik velem.
na én pontosan unalomból szoktam ilyeneket mondani..
egyébként meg jellemzően olyan nőkkel beszélek bagatel módon a szexről akikhez nem vonzódom cseppet sem.
akitől akarok valamit, annak pedig nem mondok ilyen béna vicceket.. hanem inkább beszélgetek vele és igyekszem megismerni, és rövidesen világossá teszem, hogy vonzódom hozzá.
szuerintem a többi csak játék.. béna időtöltés.. akinek meg az a csajozás ahogy te írtad.. hát.. szerintem lehetne ennél kreatívabb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!