Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak így is izgathatóak?
Hogy például odamegyek a barátomhoz,miközben mondjuk ül,felteszem a combjára az egyik lábam, játékosan fellibbentem egy kicsit elöl a kezemmel
a rövid szoknyám úgy, hogy nincs alattam bugyi,
mondván oops,de rossz kislány voltam, elfelejtettem bugyit felvenni.Persze ezt kicsit cinikusan, mint aki pontosan tudja,miért nem húzott bugyit.
De csak épphogy megemelem a szoknyámat és már egyből vissza is engedem.És megyek a dolgomra,mint aki nem is akar semmit.Az meg nem lenne baj, ha utána elkapna.
Vagy ennyi nem elég egy szituban és konkrétan hozzá kell érni, hogy felálljon a farka?
Szűz vagyok,bocsesz, és azért kérdezem.
Nincs pasim,úgyhogy csak fantáziálgattam,nekem mik tetszenének,ha majd már nem leszek szűz.
21L
A férfiak így is izgathatóak!
Különösen fiatal korban (mondjuk 40 alatt), és aránylag friss kapcsolatban (mondjuk, 5-6 éven belül) ez nagyon is elég az erekcióhoz.
Azért az érintés majnem mindig hatásosabb...
köszi:)
az érintés is kell,igen,de én szeretem a mentális játszmákat is,ami sokszor izgatóbb,mint a fizikális cselekmény.Legalábbis számomra.Izgat a tudat,hogy mit képes megtenni azért,csakhogy a puncimba hatoljon.
Én például az a típus leszek,aki azt is élvezni fogja, ha előjáték közben hanyatt döntöm a barátom ,lefogom a karjait és megkérdezem,hogy miért is szeretné a puncimat megdugni. Ha jó a válasz és izgató,akkor elengedem, ha nem ,akkor addig tartom lefogva,míg nem látom és érzem rajta,főképp a farkán,hogy már kezd szétdurranni :))
Kedves kérdező!
Szerintem mindenki másképp reagálna rá, mindenkinek más az izgalmi szintje. Lehet hogy valakinél már kőkeményre állna fel ettől is, van akinek meg se mozdulna. Ezt majd az adott helyzet dönti el, hogy mennyire van oda érted a másik fél. Én pl tudom, hogy ehhez többet kellene tenned, tovább kellene húznod az agyam ilyen cselekkel, ahhoz hogy magától felálljon. De majd úgyis rájössz ha lesz egy kis tapasztalatod. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!