Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak így is izgathatóak?
Hogy például odamegyek a barátomhoz,miközben mondjuk ül,felteszem a combjára az egyik lábam, játékosan fellibbentem egy kicsit elöl a kezemmel
a rövid szoknyám úgy, hogy nincs alattam bugyi,
mondván oops,de rossz kislány voltam, elfelejtettem bugyit felvenni.Persze ezt kicsit cinikusan, mint aki pontosan tudja,miért nem húzott bugyit.
De csak épphogy megemelem a szoknyámat és már egyből vissza is engedem.És megyek a dolgomra,mint aki nem is akar semmit.Az meg nem lenne baj, ha utána elkapna.
Vagy ennyi nem elég egy szituban és konkrétan hozzá kell érni, hogy felálljon a farka?
Szűz vagyok,bocsesz, és azért kérdezem.
Nincs pasim,úgyhogy csak fantáziálgattam,nekem mik tetszenének,ha majd már nem leszek szűz.
21L
Úgy gondoltam amúgy,hogy amikor épp szoknyás napom van és egy szexi,vékony fekete harisnya is van rajtam,akkor combfixes verziót vennék fel,harisnyatartóval,bugyi nélkül.A felsőm magasított nyakú,egyszerű,szűk,zárt felső lenne. És amikor fellibbentem a rövid szoknyám,akkor a harisnyatartós,meztelen, fazonra igazított /így van mindig/ puncim villanna elő.
Szóval arra ügyelve van,hogy a körítés is szép legyen,hogy ne csak célzás legyen,hanem vizuális izgatás is. Mondjuk úgy,dupla frontos támadás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!