Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti vonzónak találnátok egy molett lányt ha kiderülne h pajzsmirigy beteg és ezért ducibb?
nagyban függ hogyan oszlik el, milyen zsír-izom aránya van
leggyönyörűbb női test amit valaha láttam élőben (és videóban sem volt szebb) 167/86 volt, szintén egészségügyi okokból
szép feszes husis lány volt
nem izgatott direktbe, hogy ilyen okból lett husis, viszont nekem nagyon tetszett a teste, gyönyörű és izgalmas volt
90+-os lányt is láttam aki izgató volt számomra, de az más miatt
25F
Nem a betegsége miatt találnám annak :D.
De lehet egy duci lány is szexi... persze, nem feltétlenül.
Nekem volt ilyen barátném.
165 centi, mindig úgy 55 kiló körül mozgott, majd betegség miatt lett vagy 75.
De én imádtam akkor is. Ugyanaz az önmagára igényes, nőies volt, ugyanazzal a személyiséggel.
Igaz, pár év erőfeszítés és életmódváltás, meg sok megpróbáltatás, kezelés után újra visszaállt a korábbi testalkatra.
Tiszteltem azért ahogy megküzdött minden nehézség mellett.
Nem tudom a túlsúly oka miért releváns vonzalom szempontjából. Az elhízás okától függetlenül lehet egy duci lány önmagára igényes és dögös. Nekem alapvetően sokkal izgatóbb egy nagyobb, formásabb test, minden más pedig független az alkatodtól :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!