Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas/párkapcsolatban élő férfiak, mennyire mennétek bele megcsalásba? Nagyon bejön egy foglalt férfi szexuálisan
Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 21:43
2/10 anonim válasza:
Igen belemennék és tudom mennyire elítélendő !
Mégis van benne valami ami hiányzik!
3/10 anonim válasza:
gondolom most ezer privátot kapsz "foglalat" férfialtól. A válasz a részemről, hogy semennyire nem mennék bele. Ha valakivel együtt vagyok akkor az alap, hogy nem csalom meg, nem csapom be. Miért is tenném, hiszen szeretem.
4/10 anonim válasza:
Nem mennék bele. Nincs az a nő aki miatt kockára tenném a családom. Nem tudnám megbántani a feleségem és a kislányom. Fel szeretném nevelni, együtt, közösen azzal a személlyel, aki megszülte nekem" . Többet ér a becsületem! Nagyon szeretem őket!
5/10 anonim válasza:
akkor hűtsd le magad, és keress olyat, aki nem foglalt... még ilyet, anyám.
6/10 anonim válasza:
Még szerencse, hogy vannak olyan pasik, akiknél bármit tehetsz, sosem fogják megcsalni a párjukat. Csak sajnos kevés az ilyen. Gondolom az sem érdekel, ha mondjuk gyereke van, és utána miattad válnak el.
7/10 anonim válasza:
Pff dugj fel egy nyakig egy seprunyelet azt kielegulsz, ne hazassagokat tegyel tonkre, es csaladokat szedjel szet!! Szanalmas es szegyenteli!!
9/10 anonim válasza:
Csak remélni tudom, hogy egyszer olyan férjem lesz, mint a 4-es. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!