Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány, aki sajnos foglalt. Megpróbáltam kiverni a fejemből, mégis sokat chatelünk, és nagyon bejön. Születésnapom is írt, nem Facebook falra, hanem Messengerben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2018. szept. 6. 11:33
1/14 anonim válasza:
Ne chateljetek többet. Mondd meg neki, hogy a barátság nem opció nálad, de mivel több nem lehet, inkább hagyjátok egymást.
2/14 A kérdező kommentje:
Megkérdezem tőle, hogy hova jár bulizni, el is mondta... Nem kezdtem ki még foglalt nővel, de Ő nagyon bejön. Talán én is neki. Nem tudok dönteni, mert hajlamos vagyok beleképzelni bizonyos dolgokat abba, ami nem úgy van. Együtt él a pasijával.
2018. szept. 6. 11:37
3/14 anonim válasza:
Ha már együtt is el a pasival, akkor már tuti vevő lenne egy kis kalandra.
Itt az a gáz, hogy belezúgtál, szal nem éppen a vonzó oldalad mutatod.
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor mit lehet tenni? Felejtsem el... Pont ez a gond, egyre jobban bejön, és ha találkozni akarok vele, nem mond semmit. Igent, és nemet sem...
2018. szept. 6. 11:42
5/14 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetnék vonzóbb?
2018. szept. 6. 11:42
6/14 anonim válasza:
Ha valaki tetszik, hajlamos vagy belelátni olyan jeleket a dologba, amik valójában nincsenek. Attól, hogy szoktatok chatelni, nem veled fekszik le este egy ágyba, hanem az élettársa dugja meg. Inkább keress egy olyan nőt, akinek tényleg te kellesz.
7/14 anonim válasza:
Ha a lányt nem tudod kiverni a fejedből, verd ki! ;)
8/14 anonim válasza:
Hagyd békén.
Ne chatelj vele többet, ha kell, tiltsd le.
9/14 anonim válasza:
Azért nem mond nemet, mert nem akarja elveszíteni a már bejáratott egopumpáját. Igent meg azért nem, mert szarba sem vesz. :)
10/14 anonim válasza:
Ez a lány foglalt. Barátságán kivüól nem tud mit nyujtani neked. Neked kell eldöntened, hogy mennyire értékes a személye számodra, hogy ezt így elfogadod, vagy nem fogadod, de akkor lezársz minden utat ami felé vinne téged.
Szóval az a lényeg: hogy számodra mennyire értékes a személye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!