Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok előfordult már veletek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok előfordult már veletek, hogy ilyen módon csalódtatok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy megismertek egy fiút, aki nagyon bejön nektek, és elképzelitek hogy milyen vele a szex, milyen lehetne leszopni, és mondjuk azt hiszitek nagy a pénisze. Aztán mikor odaig eljuttok, kiderül hogy a srácé elég kicsi. Ilyenkor csökken egyből a vonzalom? 19/f

2019. jan. 20. 14:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok.
2019. jan. 20. 14:47
 2/14 anonim ***** válasza:

Nálam csökkent.

Nadrágon keresztül milyen nagy, meg milyen jó. Beleéltem magam, aztán koppantam, amikor kiderült, hogy nem nagy szám.

2019. jan. 20. 14:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Én már egyszer véletlenül elnevettem magam emiatt. Viccesen kicsi volt a srácnak.

Meg is jegyeztem neki, higy ezt könnyű lesz levenni torokra, nem úgy mint azbexemét.

Mikor az exemnek meséltem a dolgot, csak kiröhögött, hogy reméli, hogy legalább jól szórakoztam...

2019. jan. 20. 14:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Van akinél csökkenne, van akinél nem. Azért nem olyan sekélyes minden lány/nő/asszony, hogy ezért egy fiúhoz/férfihez/úrhoz kevésbé vonzódjanak.

Nekem sincsenek hatalmas melleim. Ha ez valakinek nem tetszik, akkor az ajtót ki is nyitom neki, hogy menjen dolgára. Egy nő se egy pár mellből áll, ahogy egy pasi se csak egy farokból.

Személy szerint nálam nem volt még sose csalódás ezügyben, mert nem vártam azt, hogy a partneremnek akkora szerszáma legyen, mint az alkarom. Amilyen van neki, annak örülök.

2019. jan. 20. 15:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam arról ábrándozni, hogy milyen lenne leszopni a srácot aki bejön :D Engem az a rész annyira nem izgat, persze szívesen csinálom a páromnak, mert szeretem, és szeretném, hogy neki jó legyen. De ha egy srác csak simán bejön nekem akkor erről nem ábrándozom. A pénisz méretről pedig annyit, hogy ez a fiúk (direkt nem férfit írtam) problémája igazából, ti veritek bele a másik fejébe hogy ha kicsi a répa akkor szarok vagytok, ha meg nagy akkor császárok. Értelemszerűen ha egy bizonyos méretnél kisebb a pénisz az valóban az élvezetek rovására mehet, és persze, hogy EGY BIZONYOS MÉRTÉKIG nagyon jó tud lenni egy az átlagnál vastagabb, hosszabb hancúrléc, de hatvanezer más dolog is számít. Egyébként nekem már volt olyan, hogy a srácnak elég kicsike volt, (mármint tényleg átlag alatti) de orálisan mindketten jól jártunk így is, illetve később kipróbáltunk olyan pózokat amellyeknél nem olyan nagy baj ha kicsi a broki, és úgy már teljesen jó volt.

Egy szó mint száz: Ez az egész méret körüli baromkodás a ti fejetekben él, és álljatok le a rinyával. Van akinek nagy, van akinek átlagos és van akinek kicsi. Ezt kaptad, ez van, ezzel kell élned, sok átlag alatti mérettel rendelkező férfinek van jó szexuális élete, és sok nagy legények pedig szar. Szóval a rinyának értelme nincsen.

24/L

2019. jan. 20. 15:23
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

Néha elgondolkodom, hogy emberek ennyi ésszel, hogyan tudtak idáig életben maradni. #3 Gondolom te tökéletes vagy, te vagy a megtestesült szexistennő. Hibátlan bőr, alak, mellek, kerek fenék stb. Bár a válaszodból ítélve, te az a tipikus szoliban dolgozó, félóránkènt szelfit készítő, 10 centis műkörmökkel megáldott, felszínes csaj vagy.

Na de, hogy a kérdésre is válaszoljak.: Nem, nem ért még csalódás. Randi közben nem azon agyalok, hogy vajon mekkora farka lehet a pasinak. Sokkal inkább érdekel, hogy mennyire komoly az illető, vannak e céljai az életben, hosszú távon lehet-e vele tervezni.

2019. jan. 20. 15:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem csökken, mert hozzá vonzódom, nem a farkához.
2019. jan. 20. 15:46
 8/14 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

Kedves 6-os,nagyon tévedsz. Nem az a fajta csaj vagyok. De kössz a jellemzést :D

2019. jan. 20. 16:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Sajnos volt ilyen igen
2019. jan. 21. 07:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Volt már, ésnagyon nagyon szivesen kihagytam volna. D.gtunk, de semmit nem ereztem, pedig nagy reményekkel alltam a dologhoz.
2019. jan. 21. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!