Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez inkább pasis kérdés lesz....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez inkább pasis kérdés lesz. Nektek már előfordult, hogy kevés idő miatt nem tudtatok elmenni?

Figyelt kérdés

Ha ilyen van, akkor csak jelenheti, hogy nem volt jó neki a szex? Vagy élvezte, csak több idő kellett volna neki?

Hajnalban találkoztunk, fél órára feljött hozzám...utána ment melóba. Szex volt, csak nem ment el. Nem tudom eldönteni, hogy rossz szex miatt vagy kevés idő miatt..

Nálatok volt olyan, hogy jó volt a szex csak több idő kellett volna?

2019. jan. 16. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Simán előfordulhat.
2019. jan. 16. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:

nálam volt olyan, hogy direkt nem akartam elmenni

én orgazmus után eléggé lefáradok, szexelni szeretek, de néha jobb ha nem megyek el

3/7 anonim ***** válasza:
52%

Mi férfiak szerintem nagyon különbözünk ebben. Nekem pl minimum félóra kell, de sokan azt mondják 10-15 perc is elég elmenni.

Illetve a hangulat, a fáradtság is befolyásolja, hogy mennyire könnyen megy el az ember. Hidd el élvezte, csak több idő kellett volna neki.

4/7 anonim ***** válasza:
66%

Én a magam nevében, hogy ha őszinte vagyok, akkor azt jelenti, hogy nem volt tökéletes. Jónak még lehetett jó, alapvetően én azt vallom, hogy ha valaki iránt érzek valamit, akkor minden szex jó.

Az már más kérdés, hogy csak olyannal vagyok együtt eleve, aki iránt érzek valamit.

Viszont velem elég gyakran előfordul, hogy nem megyek el. El tudnék menni az adott idő alatt is, hogy ha minden úgy történne, ahogy kell. De attól, hogy ez nem történik meg, még nem volt rossz a szex. Illetve ezt azért árnyalni kell azzal, hogy van úgy, hogy adott időben történő visszatartás kicsit lelombozással párosul. Vagyis akaratlan mértékben nyújtja el az időt a következő tüzelési ingerig. Szóval magam döntök úgy, hogy még nem megyek el és van, hogy emiatt nem is tudok már adott időn belül elmenni.

Számomra amúgy nem lesz élvezetesebb a tüzelés, hogy ha el van nyújtva, mint ahogy sokan így vannak ezzel. Szóval magam miatt én soha nem nyújtanám el. Mindig a barátnőm miatt nem teszem. Viszont így meg olykor az én hibám, hogyha emiatt nem megyek el.

A te esetedben ugye csak a kevés idő játszik közre. De nálam van úgy, hogy lenne rá idő, csak mondjuk a barátnőm részéről van lustaság, hogy nem fejezi be. Hamar feladja, bár nem ő az egyetlen lány aki ilyen sajnos. Ez olykor, olykor belefér, nem kötelező, hogy elmenjek, ez nem feltétlen egy járandóság. Ez felé nézve is igaz, bár fél év alatt 5x volt olyan, hogy nem ment el, nekem ennél jóval többször. De zavarni csak akkor zavart, mikor sokszor voltunk együtt és 2,5 nap után még mindig nem mentem el, igazából miatta és nem nagyon látszott rajta, hogy érdekli. Nekem ráadásul ez azért rossz, mert ilyen esetben nekem fáj a herém és ennyi ilyen idő után már nagyon. Igazából tudja, hogy én ilyen vagyok és többet erről nem beszéltünk, szóval én ilyenkor magamban tartom, hogy baromira fáj és baromira jó lenne, hogy ha hajlandó lenne tenni ellene. Tudnia kéne, nem kéne nekem emiatt szólni.

Még azzal egészíteném ki, hogy az 5 alkalmat úgy kell érteni, hogy egyáltalán nem ment el. Mert olyan van, hogy elmegy minimum egyszer és a következő vége előtt én megyek el. De a legtöbb esetben 3x el szokott menni. De a fentiek miatt úgy vagyok vele, hogy ha 1x már elment, akkor nem fogok kockáztatni és ha jön, akkor kiengedem már utána. De kicsit még ilyenkor is van rossz érzés bennem, hogy mondjuk a 2; vagy harmadik orgazmusa közel volt már és végül is meg lehetett volna várni. Pedig ha végig gondolom, akkor alaptalan ez a bűntudat. Meg ő alapból is nagyobbat élvez mint én. Én nekem soha nem volt olyan iszonyatos nagy érzés, de még azt a keveset is sajnálni...

2019. jan. 16. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

4-es! És miért nem kéred meg a barátnődet, hogy ha már elment többször is, s neked nem sikerült, akkor segítsen rajtad máshogy? Ezt nem kell magadban tartanod, kérd meg, jelezd neki, hogy jól esne. Szerintem ebben semmi titkolnivaló nincs, beszéljétek meg.

n35

2019. jan. 16. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
A szex wgy játék, amit élvezni kellene, nem pedig letudni, mint egy munkát...nem?
2019. jan. 16. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Bár én alapvetően gyorstüzelő vagyok (5-10 perc), mégis vannak olyan helyzetek, mikor kimondottan nehéz elélvezni. Ez vagy akkor fordul elő, ha nagyon nem tetszik a csaj, vagy amit csinál, de inkább az a jellemző, ha valamiért feszült vagyok, vagy elvonja valami a figyelmem (szomszéd szobában vannak, bármikor benyithatnak, ilyesmi). Az, hogy hajnalban munkába kell indulnom, éppen elég ok lenne még arra is, hogy fel se álljon rendesen. Szóval nem veled van a baj.
2019. jan. 16. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!