Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Előfordult veletek olyan, hogy nem tetszett a lány, de tudtátok, hogy ő odáig van értetek és játszottatok vele?
Ha látszik, hogy annyira nem tetszem neki, és csak cicázik velem, nem lesz dugás :D ennyi és majd lesz szerencséje máshol és másnál.
Nem mutatom, mutatjuk hogy odáig vagyok,vagyunk érte, legyen csak odáig meg vissza ő.
Csak az a baj, hogy ezt utólag lehet megtudni, de vannak jelek, vagy megérzés, amiből ez kiderülhet.
A cicázós vagyok. Nem rosszból írtam, amit írtam. Tudom férfivélemény érdekel.
De lehet kivár, lehet van neki más is, akivel éppen lehet kicsit...na tudod mit. De hogy érted, hogy nem tetszel neki? Ezt ő mondta neked?
Szerintem, ha olyan a férfi, tud várni, hogy megkapja, amit akar, előbb vagy utóbb. Főleg, hogy látja, vagy tudja egy nőn mik azok a jelek, hogy előbb vagy utóbb meg lesz neki. Vagy tévedek? ezt férfitől szeretném hallani.
Sajnos, ott van a net badoo és társai, és onnét bármi és bárki bármikor elérhető egy kis órácskára, szóval nem akarlak elkeseríteni. Meg igazán többet nem tudtunk meg a kettőtök kapcsolatáról.
Nekem is van ilyen férfi, habár én nem voltam odáig érte, de tudta, tudja, hogy mit is gondolok felőle. Szerintem az ilyenek felejtősek, mert csak szenvedést okoznak.
A 9-nem igaza van. Amúgy hány éves a fiatalember?
Szerintem ne pazarold tovább rá az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!