Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány ilyen túlsúlyos, az ne is húzzon fel bikini, vagy lehetőleg ki se menjen egy strandra, mert be fognak neki szólni, bántani fogják?
Fogyj le akkor ha félsz attól, hogy beszólnak. Most épp hasonló testalkattal rendelkezem. Most vettem úszódresszt és kezdtem el úszni, hogy nyárra bikinit viselhessek büszkén. A diétát már csinálom október óta, fogytam is már 10 kg-t de lassul a fogyás, szóval nincs mese mozognom is kell.
Egyébként annak nem szólnak be, akin látszik, hogy leszarja mit szólnak be. Ha nincs önbizalmad, akkor céltábla vagy.
3.: járok edzeni, már sokat fogytam, de itt tartok jelenleg. Sajnos az emberek csak azt látják, hogy kövér vagyok és egyből ez a válasz, hogy ha zavar, fogyj le.
Annyiszor szóltak már be az életem során férfiak, hogy azt kívánom, bárcsak láthatatlan lennék. Itt vagyok 23 évesen, annyira félek a férfiaktól, hogy egy liftbe sem merek velük beszállni, strandon meg utoljára kb 7 évesen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!