Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány ilyen túlsúlyos, az ne is húzzon fel bikini, vagy lehetőleg ki se menjen egy strandra, mert be fognak neki szólni, bántani fogják?
Ne félj!
Egyrészt, sokaknak tetszenek a teltebb lányok, képen szereplő nő gyönyörű.
Másfelől pedig, akiknek nem tetszenek, azok sem fognak megszólni.
Még nem találmoztam olyannal, hogy egy strandon megszóltak volna egy nőt a súlya miatt.
Legyen több önbizalmad, biztos sok férfinak tetszel, de annyira félsz, hogy nem mered észre venni sem.
A kövéreknek senki sem szól be, mert mindenki kövér és narancsbőrös ruha nélkül a strandon.
Nekem viszont már beszóltak, nyilvan nem közvetve. Az egyik odaszól a másiknak(nők) miközben fogom a poharat a kajáldáknál"nézd a zombi ujjait" és végignéztek rajtam. Lesütöttem a szemem, úgy meglepett és megalázónak éreztem. De kaptam már meg az "úgy sem foglal sok helyet" is férfiaktól, mikor arra a padra akartak leülni ketten a kajás részben, amin én is ültem.
Vékony, húszévkörüli, vöröshajú és fehérbőrű lány voltam, nem barnulok, csak szeplősödöm, ezért csak nagyon ritkán megyek strandra.. nagyon rosszul érintett.
Nyugi, senki sem fog megalázóan beszólni, pláne nem hangosan, mert mindenki kövér a strandon valamennyire.
Fürdőbe járj, ha nagyon félsz, ott már válogatott réteg van, mert egy alkalom kb 5 ezer ft. A suttyókat ez távoltartja. Ott én is jól érzem magam fürdőruhában. Strandra pedig azóta csak hétköznap megyek, amíg még tart a suli és a sok kövér barna ember még nem veszi ki a szabadságát.
Ezzel a viselkedéssel komoly kár okozol magadnak.
Nyárig fogyj le, amennyire tudsz, aztán menj el strandra, és élvezd. Ha lebarnulsz, egyébként is szebb leszel.
Én a másik véglet vagyok, nagyon vékony és már csak azért se fogok otthon ülni egész nyáron, hogy ne tudjanak megszólni, ha felveszek egy ilyen bikinit.
Te is szard le mások véleményét, különben sosem leszel boldog!
Én amikor el voltam hizva ugyanúgy jártam strandra, mert telibe sz..rom mások véleményét.
Megsúgom senkit nem izgatnak a nem szép emberek, strandon mindenki a szexiket nézi. Rajtad meg átnéznek. Velem is ez volt. Szóval nyugodtan menj amiben akarsz, senki nem fog foglalkozni veled, garantálom. Ez csak ilxen emberi dolog, hogy azt hisszük, mindenki ránk kíváncsi. A legtöbb ember olyan önző, hogy nem is lát két méternél tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!