Veletek is előfordult már, hogy nagyon szerettetek volna beszélgetni szinte bárkivel de egyszerűen senkivel nem tudtatok?
Írok gyakorikérdésekre :D
Egyébként néha megesik, elég rossz tud lenni. De általában el is megy a kedvem a beszélgetéstől ha egy nem megfelelő emberrel sikerül szóváltásba kerülnöm.
4-es: Mi a neve? (:
Egyébként velem hasonló történt, meg akartam ismerni egy másik személyt és összebarátkozni vele, nyitottam is kicsit, de egy az, hogy ellenkező nemű volt az illető, kettő, rendelkezett saját baráti körrel, három, nem érdekeltem.
Egyre gyakrabban fordul elő, mivel a barátaim párkapcsolatba kerültek vagy külföldre költöztek, és nem én vagy az első számú szabadidős programjuk. Ha beszélgetni szeretnék, próbálok nyitni, keresem az embereket. Többnyire ugye nem érnek rá, ilyenkor sétálni megyek, programokat szervezek, hogy kimozduljak, élményeim legyenek. De simán előfordul, hogy hétvégente senkihez nem szólok, maximum elmegyek boltba és az eladóhoz.
Néha beszélgetek magammal is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!