Ti mit csináltak akkor, amikor beszélgetni akartok, de idegesek lesztek, ha beszélni kell?
Tehát van egy csomó dolog, amit kiakarnék magamból beszélni, mert igazából soha életemben nem beszélgettem még senkivel, csak felszínesen.
Viszont, amikor elkezdenék valakivel beszélgetni (pl Facebookon, tehát még csak nem is szóban), ideges leszek és fogalmam sincs miért, de letiltom az illetőt.
Valamiért dührohamot kapok, ha erre kerülne a sor és éppen emiatt nem sikerült még magamról beszélgetnem senkivel.
Van egy csaj, akit kb kéthetente letiltok, mert mindig mesélni akarok neki magamról, de soha nem jön össze, mert 1-2 mondatnál nem tudok továbbjutni és mivel nem akarok neki beanyázni, azért mert érdeklem, ezért inkább csak letiltom.
Nem tudom, hogy mit tehetnék, mert pszichológushoz sincs értelme elmennem, sőt még erre az oldalra sem nagyon tudok kérdést kiírni, mert egy bizonyos szint után (ami elég alacsonyan van), ha magamról van szó, akkor jön a dühroham, utána (tehát ha lenyugodtam) pedig újra lesz kedvem beszélgetni, de akkor már az előzőnél is könnyebben kapok dührohamot, ami még rosszabb.
Magamban beszélek (suttogva) amióta az eszemet tudom, de nem igazán segít.
17/F
Keress valakit akit annyira nem kedvelsz és üvölts vele addig ameddig be nem reked a torkod.
Feszültség van benned, nem tudod lefojtani, muszáj feldolgoznod valahogy, és ez egyedül nem megy. Kereshetsz pszichológust is kifejezetten azzal a céllal, hogy üvölthess vele, de semmit sem kezdni egy problémával mindig a lehető legrosszabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!