Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordult már szülőként hogy hallottátok a gyerekeiteket szeretkezni?
Szeretnem leszogezni hogy nem vagyok prud, nem zavar hogy szexel, sot orulok hogy boldog.
Tegnap este itt aludta a lanyom baratja ( 17 es 18 evesek) es ejfel korul kikapcsolva a tv-t aut hallom hogy az emeleten az agy utemesen nyikorof majd vegul a lanyom hangjat is hallottam felreertelmezhetetlenul.
Tudtam hogy nem kartyaznak ilyenkor de azert hirtelen elegge zavarba jottem. :)
Az ejszaka folyaman meg ketszer megismetlodott ez.
Veletek elofordult mar hogy hallottatok igy szexelni a gyerekeiteket?
Erdemes lenne mondjuk ilyenkor egy baratnombel aludni hogy nyugodtan ellazulhassanak?
Koszonom :)
Aranyosak vagytok :)
Pont ezt akarom elkerulni hogy visszafogjak magukat, ha jolesik akkor ne tartsak vissza es ne erezzek ugy hogy nem erezhetik jol magukat
Az biztos hogy díjat kapnál, ha direkt azért elmennél otthonról! (:
De ez sem állapot, hogy neked kb le kell lépned azért, hogy ők lazulhassanak. Max egyszer-kétszer megteheted, ha jófejkedni azeretnél. (:
Viszont maga a tény, hogy ilyen egyáltalán felmerült benned, már dícséretet érdemel, jó arc lehetsz!
Én nem vagyok szülő, de ha hallanám a gyerekemet szexelni egy kicsit szomorú lennék, de csak azért mert felnőtt. Amúgy teljesen normális dolog.
Nem kell szerintem emiatt elmenned otthonról, úgy csinálj mintha nem hallottál volna semmit:)
Koszonom.
Kedvesnek kell lenni a gyermekeinkhez.
Ok valasztjak meg melyik oregekotthonaba tesznek be :D
Viccet felreteve; szeretem a gyerekemet es jot akarok neki.
Had elvezze az eletet :)
Hat nem tudom.
Lehet hallkan csinaljak.
Vagy ritkan es akkor mar alszol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!