Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy 59 éves férfi hónapokig nem volt nővel előttem, mégis képes másfél napig szeretkezni?
1,5 nap? aha..
gondolod, nem vert ki előtte?
Bőven lehetséges! Minden ember más, minden pasi másképp működik! Örülj neki, hogy volt egy ilyen másfél napod!
Én meg magamról hittem hogy impotens lettem, mert több mint egy évig nem kívántam egy nőt sem, és nem is érdekeltek.
Aztán belebotlottam egy angyalba, akit másnap meg is kaptam: sajnos az ágy, ahol az eset történ darabokra esett - így mégsem vagyok impi...:)
Eeez nagyon kemeny
De hat csak orulj és csináld amíg lehet
Én sem szeretek elélvezni csak akkor ha a partnerem azt mondja hogy elég. Akkor tudom hogy mára befejeztük, én következem.
Amikor tudom hogy 2-3 napig együtt leszünk akkor 2-3 napig nem élvezek el így bármikor feláll ha a párom megkívánja. Miután elélveztem kell egy nap szünet hogy megint kőkemény legyek. Félkemény szerszámmal nem szeretek maszatolni. (52F)
Ez beteg.
A szexnek az elélvezés a lényege, nem a reszelés.
A szexnek nem az elélvezés a lényege. Az csak az eredménye. Maga az előjáték is izgató, de az aktus a legjobb. Egy elélvezés max 20 másodperc de az aktus lehet egy órás is.
Az olyannál lehet hogy az elélvezés a lényeg aki a szexen reszelést ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!