Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti mennyire szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mennyire szerettek szexelni, szeretkezni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert a barátnőmmel már 2 éve együtt vagyunk, de a szex nagyon ritka... Most konkrétan eddig 3 hónapja nem volt eddig semmi... Pedig próbálom meghozni a kedvét rá. Azon ritka alkalmakkor, amikor mégis van valami, akkor nagyon kényeztetem. Kinyalom neki, a kezemmel is kielégítem, és az aktusnál igyekszem elnyújtani az én orgazmusomat, ami sikerül is közel félóráig. Mindig megvárom, hogy először ő menjen el, akár kétszer-háromszor is, és csak utána koncentrálok magamra. Ő mondjuk egyetlen egyszer sem adott nekem orálisan kényeztetést, de az más téma.. És általában fadarabként fekszik az ágyban, mindent tőlem várva. Az a baj, hogy ezzel az én maradék kis önbizalmam is elszáll ezen tapasztalatok miatt, és már én is idegenkedni kezdek lassan a szextől. Sokszor már attól tartok, hogy milyen választ kapok eleve a kezdeményezésemre. Volt már olyan, hogy nagyon csúnyán elküldött a búsba. Mindezek mellett, azt mondja, nagyon szeret engem, és ölelgetni, puszilgatni azt szokott. Egyébként együtt élünk már egy ideje, az én albérletemben. Ő 23, én 24 éves fiú vagyok. Ráadásul az első barátnőm, nagyon szeretem, és sok szép emlék is köt hozzá, meg nála szocializálódtam ezen a téren. Ezért is érdekelne a ti véleményetek is, hogy ti milyen gyakran éltek nemi életet, és hogy mennyire szeretitek?
2018. nov. 7. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem működik köztetek a kémia, minek nyúzzátok egymást?

Úgyis szakítás lesz a vége, kár ilyen prűd kisasszonnyal vesztegetni az időd.

Most sem vagyok még lehiggadva, de 23 évesen még inkább kívántam a szexet. Szinte állandóan, mindenféle formában. A legtöbbször a pasik nem tudták tartani a lépést velem.

2018. nov. 7. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Én ebben a korban? Volt olyan baratnom akivel egy nap tobbszor is akar. A legprudebb is legalabb hetente 3szor akarta. Szerintem asszonykadnal nagyon komoly gondok vannak.
2018. nov. 7. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:

23 évesen az akkori pasimmal szinte állandóan szexeltünk

Bárhol, ahol ránk jött

Kocsiban útközben, szórakozóhelyen, munkahelyen, strandon, akárhol

Nem havonta egyszer, hanem akár naponta többször is

2018. nov. 7. 15:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez a FREE_FLY nevezetű agyatlan marha másnak is osztja az igét, és gyalázkodik, mint egy félőrült? Mintha hittan órán lennék, néha úgy érzem. A legnagyobb baj, hogy sem a kérdést, sem a választ nem értelmezi, csak ontja magából az ostobaságokat
2018. nov. 7. 15:18
 5/11 D. Brasco ***** válasza:
Mar ne is haragudj de jo nagy egy kretén vagy...ezt eltűrni.....nem nagyanyáink korában élünk már higy akit életedben először megismertl azzal kell leélni egy életet legyen az bármilyen szar is........
2018. nov. 7. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:

ha jó a parner akkor a szex is jo. de ha nincs meg az összhang akkor az pocsék

minek nyúzzátok egymást?

2018. nov. 7. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
'Sniff-sniff' Megcsalás szagot érzek.
2018. nov. 7. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
36 vagyok! Mégis akarom a férjem!! Akkor nem volt kedvem a páromhoz aki a férjem elött volt akivel el sem mentem és nem kívántam! Ha van a nőnek orgazmusa az bizony akarja, vágyik rá!! Szerintem eljatsza hogy elment és kész!! Még ha nem is minden nap akar orgazmust de azért egy hét elteltével bizony akarnia kellene!!
2018. nov. 7. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
10/11 legalabb.
2018. nov. 7. 17:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, 7 év után, nagyon sok fizikai munka mellett is alap a heti 2-3. Én többet is szeretnék, de amikor látom, hogy magáról nem tud, olyan fáradt, akkor inkább mellébújok.

Nagyon kevés ami nálatok van és vagy nem kíván, vagy sajnos megcsal, vagy egyszerűen ennyire prűd, aszexuális pitsa. Elhiszem, hogy szereted, de sajnos ha egy kapcsolatban ennyire különbözik a szexualitás, akkor abból semmi jó nem lesz, az egyik fél szenvedni fog. Ideje továbblépni.

2018. nov. 7. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!