Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti mennyire szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mennyire szerettek szexelni, szeretkezni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert a barátnőmmel már 2 éve együtt vagyunk, de a szex nagyon ritka... Most konkrétan eddig 3 hónapja nem volt eddig semmi... Pedig próbálom meghozni a kedvét rá. Azon ritka alkalmakkor, amikor mégis van valami, akkor nagyon kényeztetem. Kinyalom neki, a kezemmel is kielégítem, és az aktusnál igyekszem elnyújtani az én orgazmusomat, ami sikerül is közel félóráig. Mindig megvárom, hogy először ő menjen el, akár kétszer-háromszor is, és csak utána koncentrálok magamra. Ő mondjuk egyetlen egyszer sem adott nekem orálisan kényeztetést, de az más téma.. És általában fadarabként fekszik az ágyban, mindent tőlem várva. Az a baj, hogy ezzel az én maradék kis önbizalmam is elszáll ezen tapasztalatok miatt, és már én is idegenkedni kezdek lassan a szextől. Sokszor már attól tartok, hogy milyen választ kapok eleve a kezdeményezésemre. Volt már olyan, hogy nagyon csúnyán elküldött a búsba. Mindezek mellett, azt mondja, nagyon szeret engem, és ölelgetni, puszilgatni azt szokott. Egyébként együtt élünk már egy ideje, az én albérletemben. Ő 23, én 24 éves fiú vagyok. Ráadásul az első barátnőm, nagyon szeretem, és sok szép emlék is köt hozzá, meg nála szocializálódtam ezen a téren. Ezért is érdekelne a ti véleményetek is, hogy ti milyen gyakran éltek nemi életet, és hogy mennyire szeretitek?
2018. nov. 7. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem egyezik a szexuális igényetek.

Fölöslegesen húzzátok egymás legszebb éveit...

2018. nov. 7. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!