Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távú kapcsolatban előfordult már veletek, hogy a párotok teste megváltozott, és emiatt nem kívántátok már?
Gondolok például hízásra/fogyásra/szülés utáni állapotra/betegségre/szépészeti beavatkozásra/tetoválásra, vagy bármire, ami megváltoztathat egy testet.
Próbáltátok megbeszélni a másikkal? Ha igen, hogyan mondtátok, és ő hogy reagált?

Az mindenkivel előfordulhat, hogy meghízik, és emiatt kevésbé kívánatos lesz. Egyszerű a megoldás: újra formába kell jönni.
A terhesség más tészta, a kismamák gömbölyűen szépek.

igen, nálam is a terhesség utáni. Tesz érte persze, de attól még megnyúlt itt-ott a bőr és hát az idő kérdése. Nem mondom, hogy zavaró, de azért amilyen szép és feszes, izmos volt a bőre, főleg a hasa, ahhoz képest picit lelombozó (főleg azért, mert tudom régen milyen volt)
De ez fordítva is van, azért észrevettem, hogy mikor elengedtem magam, akkor párom sem gerjedt rám annyira, de miután megint elkezdtem sportolni és látszott is már, akkor volt, hogy elkezdett simogatni, fogdosni az izmomat és hát elég hamar szex lett a vége.
Legyen akármilyen is a párod, szereted, de az tagadhatatlan, hogy szexuálisan sokkal gerjesztőbb valaki, ha "csúcsformában" van a teste
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!