Van olyan aki szkeptikus volt a parapszichológiával kapcsolatban, de ez megváltozott valamilyen okból?
Ez személytől függő. Sokan úgy vannak vele, hogy nem hisznek valamiben "szellemek"-ben vagy akármikben, és valójában többségük csak névlegesen hívja magát szkeptikusnak, amíg nem találkozik valami olyasmivel, amit ő maga nem tud magyarázni és hívő lesz.
Utána már borul a bili. Abban szerintem nagyon is tévedsz, hogy azok hisznek benne, akik amúgyis, többségében olyanokból lesz fanatikus hívő, akiknek a tudásuk vagy felfogásuk gyatra, ebből kifolyólag kezdenek hinni mindenfélében. Az ismert embereknál már megint más, ők azért azok, hogy könnyebben eladják magukat... Vagy más okból.
akkor nem kezdem azzal, hogy szkeptikus voltam de.. :D
igazából én sose vetettem el teljesen, de nem is mondhatnám, hogy hívő voltam.. valahol a kettő között :) ha valaki azt mondta volna nekem 10 éve, hogy én természetgyógyász leszek, tuti kiröhögöm.. ma az vagyok... és igen.. tapasztalatokat gyűjtöttem-kaptam (évek óta tanulok) amik után már nem tudom azt mondani, hogy nem létezik.. én bárkinek ha velem beszélget ilyen témában azt mondom, hogy nem kell hinnie benne.. tapasztaljon.. és a saját tapasztalatai után döntse el, hogy létezik, vagy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!