Az álmoknak van köze a valósághoz?
Igen, nagyon is van köze a 2-nek egymáshoz.
Pl. olyan módon hogy ami történik veled napközben azt éjszaka álmokkal dolgozza fel a tudatalattid, mint itt korábban írták. Amit szintén írtak előttem, hogy vágyaidat, reméléseidet, sőt jövő beli eseményeket is megálmodhatsz olykor.
Velem is volt nemrég olyan amit itt előttem írtak, hogy szerelmes voltam egy lányba és volt elképzelésem róla hogy hogyan próbálom megközelíteni. Mivel nagyon ideges voltam hogy hogy fog sikerülni (aztán sajnos nem jött össze) először olyat álmodtam, hogy összejön ugyan a randi de minden balul sül el. Aztán következő éjszaka ennek épp az ellenkezőjét álmodtam.
Amúgy az is egy érdekes dolog hogy van hogy egy álom egészen élethű és mikor felébredsz minden apró részletre emlékszel sőt nekem volt olyan álmom ami már vagy 8-10 éve volt és még kb emlékszem hogy mi volt benne. De vannak olyan álmok is amik alapból mikor álmodod is egészen homályosak és mikor felébredsz már nem is emlékszel rájuk. Ez vajon mitől függhet?
És akkor most visszatérve oda hogy olyan is van hogy meg is álmodhatsz dolgokat hadd meséljek el egy saját sztorit:
Egyszer olyat álmodtam hogy mikor megyek a Kálvin téri Szabó Ervin Könyvtárba (mert akkor oda voltam beiratkozva könyvtárba) a buszról leszállva elindulok át a zebrán mert nekem zöld a lámpa ám akkor érkezik nagy tempóval egy motoros és átmegy a piroson és halálra gázol. Itt felriadtam. Pár nap múlva tényleg mentem a könyvtárba és mikor odaértem a zebrához láttam hogy zöld a lámpa, de akkor beugrott az álom és kicsit vártam mielőtt elindultam a zebrán és valóban jött a motoros és átszáguldott a piroson. Kvázi megálmodtam azt a történést és ez megmentette az életem. Most is beleborzongok ebbe ahogy ezt írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!