Telepátiánál bármilyen messze lehetünk egymástól, aki érzékeny rá, megérzi a másik gondolatát? És lehet egyoldalú, hogy csak az egyik fél érzékeli, a szkeptikus fél gondolom nem, mert nem érdekli?
Én nem hiszek az ilyen parapszicho dolgokban, de érdekesnek találom :) Szerintem puszta véletlen, de én is elmesélek egy nem teljesen egyedi esetet, sokszor megtörténik velem és mindig megmosolygom.
Majdnem rendszeres az, hogy amikor sétálok valahol (idegen helyen, aluljáróban, buszon, akárhol), hirtelen eszembe jut egy személy. Milyen régen láttam, pedig régebben napi rendszerességgel beszéltünk, jó lenne már összefutni vele. Ilyenkor majdnem biztos, hogy 2 percen belül összefutunk:D
Dél-Kelet Ázsiában laktam 1 évig. Volt 2 hetem, amikor ok nélkül nagyon cefetül volt a lelkem. Többször eszembe jutott egy barátom. Csak úgy bevillant a személye. Kerestem az okát a rossz hangulatomnak. Míg pár hét múlva kiderült, hogy az a barátomnak komoly lelki problémája volt. Nagyon kötődünk egymáshoz.
Már biztosan tudom; azoknál akiket szeretek, fontosak nekem, képes vagyok megérezni bizonyo dolgokat velük kapcsolatban.
L. Vasziljev - Telepátia [link]
Egy orosz tudós könyvet is írt a telepátiáról. Több fokozata is van.
A tapasztalatom szerint nem számít a távolság. A telepátia kifejezetten jól működik ikreknél, családtagok között, illetve szoros érzelmi kapcsolatban lévők esetén. Édesanyám mindent tudott rólam, pedig 50 km-re laktam tőle. Számomra a telepátia olyan hétköznapi jelenség mint a beszéd. Valószínű hogy elektromágneses hullámokkal történik, mely hullámokat a test kémiai reakciói állítják elő. Kémiai reakcióval lehet hőt előállítani, ez közismert a test esetében. Ugyanígy előállít a test más frekvenciájú elektromágneses sugárzást is, ami alkalmas lehet a telepátiára. Amit leírtam azt kevés tudós ismeri a világban. A középkorban máglya, ma maximum kinevetés jár érte.
Az első 7 válaszoló nem is a telepátiáról írt, hanem a szimpla megérzésről.
Ha ráérzel, hogy e-mail jött, az csak megérzés, ez sokaknál működik. A telepátia viszont teljesen más. Valójában egyfajta beszélgetés, amit gondolatban tudsz lefolytatni egy másik személlyel.
Tehát beszélgetsz, csak nem nyitod ki a szád. A másik pedig megérti és válaszol is rá. Ez a telepátia.
Az 8. már jobban megközelítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!